Povezane vesti
Voditeljka prozivala devojke iz provincije, radila za 800 evra, a onda otišla da bere maline: "Na nuli sam"
Telegraf 12.06.2025
Nekada poznata voditeljka Jelena Maćić nedavno je promenila karijeru iz korena i odlučila da se bavi poljoprivredom. Jelena je otkrila nove detalje o svom novom životu, te kaže da je brala maline, iako je nekada radila za 800 evra na televiziji. Nakon… »
Radila za 800 evra, a SAD bere maline: Naša voditeljka progovorila o finansijama: "Na kraju meseca sam na nuli"
Blic 12.06.2025
Nekada poznata voditeljka Jelena Maćić nedavno je promenila karijeru iz korena i odlučila da se bavi poljoprivredom. Jelena je otkrila nove detalje o svom novom životu, te kaže da je brala maline, iako je nekada radila za 800 evra na televiziji. Nakon… »
Vesti dana »
"Dragana J. Vučićevića poznajem 25 godina, Šabić izmišlja": Oglasio se član REM-a koji se usprotivio monitoringu Informera, kaže da odbija da bude deo hajke
Nova pre 59 minutajoš 31 povezana
"Imam poverenje u svoj tim!" Penjaroja veruje u novi uspeh, ali ima i loše vesti za navijače
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 25 povezanih
Kako su strani mediji videli Vučićevu ostavku? "Pažljivo planiran manevar, pokušava da produži svoj uticaj menjajući funkcije"
Nova pre 2 satajoš 69 povezanih
Petorica uhapšenih zbog napada na vojnu bazu u Engleskoj, britanski su državljani
Beta pre 39 minutajoš 23 povezane