Povezane vesti
Nije mogla više da ćuti Potresna ispovest Jane Todorović, ne može da se oporavi od njihove smrti
Alo 12.06.2025
Jana se prisetila roditelja, te je sa knedlom u grlu govorila o prošlim vremenima. Pevačica Jana Todorović prisetila se svog detinjstva i odrastanja, a i danas tvrdi da se nekad drugačije živelo, te i šta je uvek vuklo u rodni kraj. Jana se prisetila… »
"Išla sam tamo dok su roditelji bili živi": Bolna ispovest naše pevačice: Prisetila se rodnog kraja, a evo šta je i danas muči…
Blic 12.06.2025
Pevačica Jana Todorović prisetila se svog detinjstva i odrastanja, a i danas tvrdi da se nekad drugačije živelo, te i šta je uvek vuklo u rodni kraj. Ona se prisetila roditelja, te je sa knedlom u grlu govorila o prošlim vremenima. - Dok su mi roditelji… »
Bolna ispovest jane Todorović! Otvorila dušu o svojim roditeljima i rodnom mestu: Bude mi teško...
Kurir 12.06.2025
Pevačica Jana Todorović prisetila se svog detinjstva i odrastanja, a i danas tvrdi da se nekad drugačije živelo, te i šta je uvek vuklo u rodni kraj. Ona se prisetila roditelja, te je sa knedlom u grlu govorila o prošlim vremenima. - Dok su mi roditelji… »
Bolna ispovest Jane Todorović o poreklu i rodnom selu na Kosovu: "Dok su mi roditelji bili živi, srće je..."
Telegraf 12.06.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama i najavom otopljenja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Studenti objavili: Prikupljeno skoro 400.000 potpisa za jedan dan u akciji „Raspiši pobedu“
Nova pre 1 satjoš 65 povezanih
Uklonjeni šatori, postavljen "Novogodišnji bazar" ispred Narodne skupštine
RTS pre 3 satajoš 22 povezane
Razgovarali telefonom Tramp i Putin, Kremlj kaže da je Putin obavestio Trampa o ukrajinskom napadu
Beta pre 2 satajoš 84 povezane
Zvezda za Novu godinu ide gde nikad nije pobedila: "2. januar je malo neuobičajen termin za igru"
Mondo pre 56 minutajoš 41 povezana