Povezane vesti
Nije mogla više da ćuti Potresna ispovest Jane Todorović, ne može da se oporavi od njihove smrti
Alo pre 1 dan
Jana se prisetila roditelja, te je sa knedlom u grlu govorila o prošlim vremenima. Pevačica Jana Todorović prisetila se svog detinjstva i odrastanja, a i danas tvrdi da se nekad drugačije živelo, te i šta je uvek vuklo u rodni kraj. Jana se prisetila… »
"Išla sam tamo dok su roditelji bili živi": Bolna ispovest naše pevačice: Prisetila se rodnog kraja, a evo šta je i danas muči…
Blic pre 1 dan
Pevačica Jana Todorović prisetila se svog detinjstva i odrastanja, a i danas tvrdi da se nekad drugačije živelo, te i šta je uvek vuklo u rodni kraj. Ona se prisetila roditelja, te je sa knedlom u grlu govorila o prošlim vremenima. - Dok su mi roditelji… »
Bolna ispovest jane Todorović! Otvorila dušu o svojim roditeljima i rodnom mestu: Bude mi teško...
Kurir pre 1 dan
Pevačica Jana Todorović prisetila se svog detinjstva i odrastanja, a i danas tvrdi da se nekad drugačije živelo, te i šta je uvek vuklo u rodni kraj. Ona se prisetila roditelja, te je sa knedlom u grlu govorila o prošlim vremenima. - Dok su mi roditelji… »
Bolna ispovest Jane Todorović o poreklu i rodnom selu na Kosovu: "Dok su mi roditelji bili živi, srće je..."
Telegraf pre 1 dan
Vesti dana »

Akademski plenum: Novom odlukom omogućeno da ispiti budu održavani i van fakulteta
NIN pre 30 minutajoš 12 povezanih

Ovako uništava "Gvozdena kupola": Širi se snimak rušenja iranskog drona na nebu iznad Izraela
Telegraf pre 50 minutajoš 25 povezanih

Iran udara na Ameriku! Napašćemo vojne baze SAD na Bliskom istoku, pretnje upućene i Britaniji i Francuskoj! Tel Aviv uzvraća: "goreće Teheran"! (video, foto)
Kurir pre 20 minutajoš 68 povezanih

Indijana gubi titulu na najgluplji mogući način: Sve su poklonili Šeju, Oklahoma se vratila
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana