Povezane vesti
„Nimbus“ hara svetom Novi soj korone doveo je do simptoma koje niko nije očekivao britanski novinar dan po dan otkriva šta mu…
Dnevnik 12.06.2025
"Novi soj virusa korona širi se u Velikoj Britaniji, a ljudi koji su se njime zarazili, poput mene, prijavljuju neobične simptome", piše Piter Dejvison, reporter Gazette & Hearld-a. Proteklog meseca, Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorila je na… »
Dubok kašalj je crveni alarm: Zarazio sam se novim sojem korone, simptomi su čudni, a jedno mi je uništeno
Mondo 12.06.2025
"Novi soj virusa korona širi se u Velikoj Britaniji, a ljudi koji su se njime zarazili, poput mene, prijavljuju neobične simptome", piše Piter Dejvison, reporter Gazette & Hearld-a. Proteklog meseca, Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorila je na… »
Vesti dana »
Tramp: Razmatramo smanjenje vojnih aktivnosti; Mediji: Iran gađao američko-britansku bazu u Indijskom okeanu
RTS pre 5 minutajoš 20 povezanih
Lučić o krađi podataka iz Telekoma: Locirali smo hakera u inostranstvu, istočno od nas
RTS pre 31 minutajoš 10 povezanih
VREME U MITROVICI: Danas do 14 stepeni, narednih dana promenljivo uz kišu
Ozon pre 2 satajoš 12 povezanih
Pogledajte kako su Jokić i družina srušili Rajakovićev Toronto! Nikola odigrao "mršavo", ali dovoljno za pobedu - ovo su najzanimljiviji momenti sa utakmice!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih
Tramp tvrdi da je blizu ostvarenja ciljeva u ratu sa Iranom, Teheran gađao američko-britansku bazu u Indijskom okeanu
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 8 povezanih