Povezane vesti
Gabrijela Žalac osuđena na dvije godine zatvora
SEEbiz 12.06.2025
ZAGREB - Županijski sud u Zagrebu donio je presudu kojom je bivšoj ministrici regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijeli Žalac izrekao kaznu zatvora u trajanju od dvije godine. Presuda je donesena zbog počinjenih kaznenih djela zlouporabe… »
Bivša ministarka Hrvatske osuđena na dve godine zatvora zbog malverzacija EU novcem
Insajder 12.06.2025
Bivša ministarka regionalnog razvoja i evropskih fondova Hrvatske Gabrijela Žalac osuđena je danas na dve godine zatvora zbog zloupotrebe položaja i ovlašćenja u aferi Softver teškoj oko 1,3 miliona evra, saopštila je Kancelarija Evropskog javnog tužioca… »
Bivša ministarka priznala krivicu, osuđena je na dve godine robije, a platila je i 200.000 evra
Telegraf 12.06.2025
Županijski sud u Zagrebu ( Hrvatska) doneo je presudu protiv Gabrijele Žalac, bivše Ministarke regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i izrekao joj kaznu zatvora u trajanju od dve godine zbog zloupotrebe položaja i ovlašćenja i zbog trgovine uticaja… »
Vesti dana »
Dačić: Sinoć povređeno 17 policajaca, 47 lica dovedeno zbog incidenata
Telegraf pre 16 satijoš 18 povezanih
"Hteo sam da odem negde gde me cene": Tajrik Džouns osvojio Evroligu, pa poslao poruku Partizanu
Mondo pre 1 danjoš 32 povezane
Novakov preokret protiv Francuza – za novi rekord i drugo kolo Rolan Garosa
Sputnik pre 1 danjoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu "Ti i ja, Slavija" okupilo se između 180.000 i 190.000 ljudi
Glas Zaječara pre 9 satijoš 25 povezanih