Povezane vesti

UN izvestiteljka: Srbija mora istražiti uzrok panike na protestu 15. marta, uprkos negiranju zvučnog topa

UN izvestiteljka: Srbija mora istražiti uzrok panike na protestu 15. marta, uprkos negiranju zvučnog topa

Serbian News Media 12.06.2025
Izvestiteljka Ujedinjenih nacija za sprečavanje torture, Alis Edvards, poručila je da srpske vlasti, uprkos negiranju, moraju da istraže šta je izazvalo reakciju mase na studentskom protestu 15. marta u Beogradu, kada je navodno korišćen zvučni top… »
Izvestiteljka UN o zvučnom topu: Odgovor “nismo mi” nije dovoljan

Izvestiteljka UN o zvučnom topu: Odgovor “nismo mi” nije dovoljan

N1 Info 12.06.2025
Srpske vlasti, uprkos negiranju, zaista treba da istraže šta je izazvalo tu reakciju mase na protestu 15. marta. Nije dovoljno samo reći: 'Nismo mi'. Postoje pitanja na koja treba odgovoriti, poručila je za N1 izvestiteljka UN za sprečavanje torture Alis… »
„‘Nismo mi’ nije odgovor“: Izvestiteljka Ujedinjenih nacija o upotrebi zvučnog topa na protestu u Beogradu

„‘Nismo mi’ nije odgovor“: Izvestiteljka Ujedinjenih nacija o upotrebi zvučnog topa na protestu u Beogradu

Nova 12.06.2025
Izvestiteljka Ujedinjenih nacija Alis Edvards gošća je današnje emisije Njuznajt na televiziji N1 i ona govori o odgovoru srpskih vlasti na pitanja postavljena o napadu zvučnim topom na mirne demonstrante koji se dogodio 15. marta u Beogradu na… »

Vesti dana »