Повезане вести

УН известитељка: Србија мора истражити узрок панике на протесту 15. марта, упркос негирању звучног топа

УН известитељка: Србија мора истражити узрок панике на протесту 15. марта, упркос негирању звучног топа

Сербиан Невс Медиа 12.06.2025
Известитељка Уједињених нација за спречавање тортуре, Алис Едвардс, поручила је да српске власти, упркос негирању, морају да истраже шта је изазвало реакцију масе на студентском протесту 15. марта у Београду, када је наводно… »
Известитељка УН о звучном топу: Одговор “нисмо ми” није довољан

Известитељка УН о звучном топу: Одговор “нисмо ми” није довољан

Н1 Инфо 12.06.2025
Српске власти, упркос негирању, заиста треба да истраже шта је изазвало ту реакцију масе на протесту 15. марта. Није довољно само рећи: 'Нисмо ми'. Постоје питања на која треба одговорити, поручила је за Н1 известитељка УН за… »
„‘Нисмо ми’ није одговор“: Известитељка Уједињених нација о употреби звучног топа на протесту у Београду

„‘Нисмо ми’ није одговор“: Известитељка Уједињених нација о употреби звучног топа на протесту у Београду

Нова 12.06.2025
Известитељка Уједињених нација Алис Едвардс гошћа је данашње емисије Њузнајт на телевизији Н1 и она говори о одговору српских власти на питања постављена о нападу звучним топом на мирне демонстранте који се догодио 15… »

Вести дана »