Повезане вести

Путник са седишта А11 чудом преживео пад индијског авиона

Радио 021 13.06.2025
Вишвашкумар Рамеш, једини преживели из авиона Ер Индија који се срушио на град Ахмедабад одмах по полетању за Лондон. Хиндустан Тимес Вишвашкумар Рамеш, једини преживели из авиона Ер Индија који се срушио на град Ахмедабад одмах… »
"Мислио сам да ћу и ја умрети, али када сам отворио очи био сам жив" Исповест јединог преживелог из авиона смрти у Индији…

"Мислио сам да ћу и ја умрети, али када сам отворио очи био сам жив" Исповест јединог преживелог из авиона смрти у Индији…

Ало 13.06.2025
Вишваш Кумар Рамеш, једини који је чудом преживео смрт и преживео јучерашњи пад авиона у Ахмадабаду, поделио је свој ужасно искуство данас за тамошње медије, неколико тренутака након разговора са премијером Индије Нарендром… »

Данас 13.06.2025
Британски држављанин индијског порекла Вишвашкумар Рамеш једини је преживели из авиона Ер Индија који се срушио на град Ахмедабад, у западној Индији, минут по полетању. Рамеш је био на седишту А11 у авиону Боинг 787 који је… »

НИН 13.06.2025
Британски држављанин индијског порекла Вишвашкумар Рамеш једини је преживели из авиона Ер Индија који се срушио на град Ахмедабад, у западној Индији, минут по полетању. Рамеш је био на седишту А11 у авиону Боинг 787 који је… »

Јужне вести 13.06.2025
ББЦ Вишвашкумар Рамеш, једини преживели из авиона Ер Индија који се срушио на град Ахмедабад одмах по полетању за Лондон, и његова карта за укрцавање и број седишта Британски држављанин индијског порекла Вишвашкумар Рамеш… »
Само један од 242 путника и посаде преживео пад авиона Ер Индије

Јужне вести 13.06.2025
Текст ће бити допуњен како информације буду пристизале Авион компаније Ер Индија срушио се у четвртак у близини аеродрома у Ахмедабаду, у западној Индији. Погинуло је 241 људи, а само је један путник, Британац индијског… »

Данас 13.06.2025
Текст ће бити допуњен како информације буду пристизале Авион компаније Ер Индија срушио се у четвртак у близини аеродрома у Ахмедабаду, у западној Индији. Погинуло је 241 људи, а само је један путник, Британац индијског… »
Огласила се индијска полиција: Објављен погрешан број жртава авионске несреће због грешке у пребројавању

Огласила се индијска полиција: Објављен погрешан број жртава авионске несреће због грешке у пребројавању

Блиц 12.06.2025
Индијска полиција саопштила је данас да је више од 240 људи погинуло у несрећи авиона Ер Индије у Ахмедабаду, истакавши да је претходно објављени број погинулих од 294 погрешан због делова тела жртава који су пребројани два… »
Више од 200 погинулих у паду авиона Ер Индије, пронађен један преживели

Више од 200 погинулих у паду авиона Ер Индије, пронађен један преживели

Данас 12.06.2025
Текст ће бити допуњен како информације буду пристизале Авион компаније Ер Индија срушио се у четвртак у близини аеродрома у Ахмедабаду, у западној Индији, јављају новинске агенције. На месту несреће су пронађена 204 тела, док… »

Вести дана »