Povezane vesti

Meloni: Tramp i ja se razumemo jer smo hrabri, iskreni i branimo nacionalne interese

Meloni: Tramp i ja se razumemo jer smo hrabri, iskreni i branimo nacionalne interese

Euronews pre 3 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom dobro razume zato što su oboje, kako je ocenila, ''hrabri, iskreni, odlučni i brane nacionalne interese''. ''Rekla bih da se dobro razumemo, čak i kada… »
Meloni: Tramp i ja se razumemo i kada se ne slažemo

Meloni: Tramp i ja se razumemo i kada se ne slažemo

RTV pre 4 dana
RIM - Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom dobro razume zato što su oboje, kako je ocenila, ''hrabri, iskreni, odlučni i brane nacionalne interese''. ''Rekla bih da se dobro razumemo, čak… »
Meloni se sa Trampom dobro razume: Zato što smo hrabri, iskreni i branimo nacionalne interese

Meloni se sa Trampom dobro razume: Zato što smo hrabri, iskreni i branimo nacionalne interese

Kurir pre 4 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom dobro razume zato što su oboje, kako je ocenila, ''hrabri, iskreni, odlučni i brane nacionalne interese''. ''Rekla bih da se dobro razumemo, čak i kada se ne… »
Đorđa Meloni progovorila o svađi Trampa i Maska: "To dokazuje da ne postoji savezništvo..."

Đorđa Meloni progovorila o svađi Trampa i Maska: "To dokazuje da ne postoji savezništvo..."

Blic pre 4 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je danas da se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom dobro razume zato što su oboje, kako je ocenila, ''hrabri, iskreni, odlučni i brane nacionalne interese''. - Rekla bih da se dobro razumemo, čak i kada… »

Vesti dana »