Повезане вести
Изашао распоред Суперлиге Србије за следећу сезону, зна се и када гледамо дерби
Вести онлине 13.06.2025
Црвена звезда ће нову сезону Суперлиге кренути утакмицом против Јавора, док ће Партизан гостовати Железничару у Панчеву. Црвено-бели ће у наредној сезони после уводне утакмие против екипе из Ивањице, у другом колу на свом терену… »
Новак Ђоковић никад емотивнији: Осећао сам се као нежељено дете…
Свет & Скандал 13.06.2025
У емотивној изјави за швајцарски портал 20мин.цх, Новак Ђоковић, најбољи светски тенисер свих времена, открио је колико га је погађала чињеница да није био једнако вољен као његови највећи ривали, Роџер Федерер и Рафаел… »
Ђоковиц́: Осец́ао сам се као нежељено дете
Спутник 13.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковиц́ рекао је да га навијачи никада нису волели толико као Швајцарца Роџера Федерера или Шпанца Рафаела Надала. Ђоковиц́ држи рекорд за највише Грен слем титула (24), а у мају је освојио свој 100. АТП… »
Легенда одушевљена Ђоковићем: Остао сам без суперлатива због њега, знате ли како га зовем међу пријатељима?
Телеграф 13.06.2025
Иако је Новак Ђоковић у 2024. години далеко од својих најдоминантнијих издања, његова величина у свету тениса и даље није доведена у питање! Српски шампион је и даље рекордер по броју освојених Гренд слем титула са 24… »
Ђоковиц́: Осец́ао сам се као нежељено дете
Вести онлине 13.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковиц́ рекао је да га навијачи никада нису волели толико као Швајцарца Роџера Федерера или Шпанца Рафаела Надала. Ђоковиц́ држи рекорд за највише гренд слем титула (24), а у мају је освојио свој 100. АТП… »
„Никада нисам био вољен као Федерер и Надал, није требало да будем тамо“: Ђоковић отворио душу, ништа га досад није овако…
Нова 13.06.2025
Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер су најбољи тенисери икада, али Србин није имао третман какав су имала његова два ривала. Новак Ђоковић се подсетио великих ривалвстава које је имао са Рафаелом Надалом и Роџером… »
Ђоковић рекао да му је било жао што није популаран као Надал и Федерер: Био сам као нежељено дете, то ме је повредило
Данас 13.06.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да га је повредило то што су навијачи више волели Рфаела Надала и Роџера Федерера. У интервјуу за швајцарски сајт „20мин.цх“ он је додао да се осећао као „нежељено дете“, али да је увек… »
Вести дана »

Званични почетак грејне сезоне у Србији са извештајима о стању система и проблемима у појединим градовима
Наслови.аи пре 8 минутајош 30 повезаних

Фон дер Лајен се састала с представницима цивилног друштва: ЕУ спремна да подржи Србију у изградњи стабилне демократије
Нова пре 7 минутајош 77 повезаних

Припремите кишобране, ево када стиже киша Прогноза Марка Чубрила: После сувих дана долази нова промена, па затим отопљење
Дневник пре 47 минутајош 31 повезана

Русија, Србија НИС и санкције: 'Не преговарамо са потенцијалним купцима', каже Вучић
BBC News пре 22 минутајош 24 повезане

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руска војска покренула масовни напад на Суми, прекинуто снабдевање водом и струјом
Еуроневс пре 1 минутјош 27 повезаних