Povezane vesti

Izašao raspored Superlige Srbije za sledeću sezonu, zna se i kada gledamo derbi

Izašao raspored Superlige Srbije za sledeću sezonu, zna se i kada gledamo derbi

Vesti online pre 3 dana
Crvena zvezda će novu sezonu Superlige krenuti utakmicom protiv Javora, dok će Partizan gostovati Železničaru u Pančevu. Crveno-beli će u narednoj sezoni posle uvodne utakmie protiv ekipe iz Ivanjice, u drugom kolu na svom terenu dočekati i OFK Beograd… »
Novak Đoković nikad emotivniji: Osećao sam se kao neželjeno dete…

Novak Đoković nikad emotivniji: Osećao sam se kao neželjeno dete…

Svet & Skandal pre 2 dana
U emotivnoj izjavi za švajcarski portal 20min.ch, Novak Đoković, najbolji svetski teniser svih vremena, otkrio je koliko ga je pogađala činjenica da nije bio jednako voljen kao njegovi najveći rivali, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Ova izjava Novaka… »
Đoković: Osećao sam se kao neželjeno dete

Sputnik pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da ga navijači nikada nisu voleli toliko kao Švajcarca Rodžera Federera ili Španca Rafaela Nadala. Đoković drži rekord za najviše Gren slem titula (24), a u maju je osvojio svoj 100. ATP trofej u singlu, samo… »
Legenda oduševljena Đokovićem: Ostao sam bez superlativa zbog njega, znate li kako ga zovem među prijateljima?

Legenda oduševljena Đokovićem: Ostao sam bez superlativa zbog njega, znate li kako ga zovem među prijateljima?

Telegraf pre 2 dana
Iako je Novak Đoković u 2024. godini daleko od svojih najdominantnijih izdanja, njegova veličina u svetu tenisa i dalje nije dovedena u pitanje! Srpski šampion je i dalje rekorder po broju osvojenih Grend slem titula sa 24 trofeja, a iako je u poslednjih… »

Vesti online pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da ga navijači nikada nisu voleli toliko kao Švajcarca Rodžera Federera ili Španca Rafaela Nadala. Đoković drži rekord za najviše grend slem titula (24), a u maju je osvojio svoj 100. ATP trofej u singlu, samo… »
„Nikada nisam bio voljen kao Federer i Nadal, nije trebalo da budem tamo“: Đoković otvorio dušu, ništa ga dosad nije ovako…

„Nikada nisam bio voljen kao Federer i Nadal, nije trebalo da budem tamo“: Đoković otvorio dušu, ništa ga dosad nije ovako…

Nova pre 2 dana
Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer su najbolji teniseri ikada, ali Srbin nije imao tretman kakav su imala njegova dva rivala. Novak Đoković se podsetio velikih rivalvstava koje je imao sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Kod navijača i… »
Đoković rekao da mu je bilo žao što nije popularan kao Nadal i Federer: Bio sam kao neželjeno dete, to me je povredilo

Đoković rekao da mu je bilo žao što nije popularan kao Nadal i Federer: Bio sam kao neželjeno dete, to me je povredilo

Danas pre 3 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je da ga je povredilo to što su navijači više voleli Rfaela Nadala i Rodžera Federera. U intervjuu za švajcarski sajt „20min.ch“ on je dodao da se osećao kao „neželjeno dete“, ali da je uvek poštovao dvojicu svojih… »

Vesti dana »