Povezane vesti
"Rekla sam mu da će me ona ubiti, ali nije odustao": Vesna Đogani šokirala detaljima braka Slađe i Đoleta: "Jadna ona, trpela…
Blic 13.06.2025
Vesna Đogani je odlučila da nakon dve decenije iznese detalje o razvodu Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić. Vesna Đogani bila je plesačica u plesnoj grupi Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija dok su njih dvoje i dalje bili u braku. - Imali su oni puno… »
"Rekla sam mu da će me ona ubiti": Vesna Đogani nastavila da iznosi prljav veš iz Đoletovog braka sa Slađom
Mondo 13.06.2025
Vesna Đogani nastavila je da iznosi nepoznate detalje iz braka nekada popularnog dens para. Vesna Đogani je posle gotovo dve decenije ćutanja odlučila da konačno progovori o jednoj od najkompleksnijih i najintrigantnijih priča sa domaće estradne scene –… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Požari na planinama Stolovi i Goč ugašeni; U Deliblatskoj peščari situacija stabilna
RTV pre 38 minutajoš 24 povezane
Konferencija o retkim bolestima: U Srbiji evidentirano 12.600 pacijenata
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Italijan ujeo Crnogorca! Jeziva scena u finalu na Mediteranskim igrama, isključen i Dejan Savić
Kurir pre 23 minutajoš 36 povezanih