Povezane vesti
„Ugledala sam veliko vojno vozilo, kako u punoj brzini ide ka nama“: Ispovest Mirjane, koja je preživela sudar sa borbenim…
Nova 13.06.2025
"Moj život je stao tog 21. septembra kada sam izgubila celu porodicu. Sećam se koliko smo tog dana bili srećni i radovali se što ćemo dan provesti svi zajedno, jer je moj muž došao sa vojnih vežbi za vikend. To jutro smo se dogovorili da idemo u manastir… »
"Moj život stao je tog dana": Prva ispovest Mirjane koja je izgubila decu i muža u sudaru sa borbenim vozilom kod Raške
Mondo 13.06.2025
Mirjana Lazović prvi put govori o tragediji koja joj je zauvek promenila život - sudaru sa borbenim vozilom kod Raške u kome je izgubila muža i troje dece. "Moj život je stao tog 21. septembra kada sam izgubila celu porodicu. Sećam se koliko smo tog dana… »
"Sve sam izgubila tog dana": Prva ispovest Mirjane, jedine preživele u sudaru sa borbenim vozilom kod Raške: Ostala bez troje…
Blic 13.06.2025
"Moj život je stao tog 21. septembra kada sam izgubila celu porodicu. Sećam se koliko smo tog dana bili srećni i radovali se što ćemo dan provesti svi zajedno, jer je moj muž došao sa vojnih vežbi za vikend. To jutro smo se dogovorili da idemo u manastir… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 8 minutajoš 28 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 53 minutajoš 13 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
Južne vesti pre 3 minutajoš 19 povezanih
Ovo se nikada u istoriji Svetskog prvenstva nije dogodilo, tri velikana najveće “iznenađenje”
Telegraf pre 43 minutajoš 20 povezanih