Povezane vesti
„Ugledala sam veliko vojno vozilo, kako u punoj brzini ide ka nama“: Ispovest Mirjane, koja je preživela sudar sa borbenim…
Nova 13.06.2025
"Moj život je stao tog 21. septembra kada sam izgubila celu porodicu. Sećam se koliko smo tog dana bili srećni i radovali se što ćemo dan provesti svi zajedno, jer je moj muž došao sa vojnih vežbi za vikend. To jutro smo se dogovorili da idemo u manastir… »
"Moj život stao je tog dana": Prva ispovest Mirjane koja je izgubila decu i muža u sudaru sa borbenim vozilom kod Raške
Mondo 13.06.2025
Mirjana Lazović prvi put govori o tragediji koja joj je zauvek promenila život - sudaru sa borbenim vozilom kod Raške u kome je izgubila muža i troje dece. "Moj život je stao tog 21. septembra kada sam izgubila celu porodicu. Sećam se koliko smo tog dana… »
"Sve sam izgubila tog dana": Prva ispovest Mirjane, jedine preživele u sudaru sa borbenim vozilom kod Raške: Ostala bez troje…
Blic 13.06.2025
"Moj život je stao tog 21. septembra kada sam izgubila celu porodicu. Sećam se koliko smo tog dana bili srećni i radovali se što ćemo dan provesti svi zajedno, jer je moj muž došao sa vojnih vežbi za vikend. To jutro smo se dogovorili da idemo u manastir… »
Vesti dana »

Kamčatku pogodio najjači zemljotres od 1952. godine, proglašena opasnost od cunamija
Sputnik pre 1 minutjoš 40 povezanih

(Mape) sledi novo naglo pogoršanje vremena i nepogode! Sve do ovog datuma bez letnje vreline, a onda se spremite za toplotni udar koji će potrajati
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih

Arnautović se javio posle debija za Zvezdu i odgovorio Radonjiću
Telegraf pre 21 minutajoš 14 povezanih

Danas slavimo Ognjenu Mariju, veliku zaštitnicu žena: Običaji kažu da dve stvari treba izbegavati
Telegraf pre 56 minutajoš 6 povezanih