Повезане вести
"Не одузимај ми моје дете, молим те" Све о свађи Гоце Тржан и њеног супруга, Раша моли само за једно: "Она ми је све што имам"…
Ало 13.06.2025
То је највећи Рашин страх, истиче певачица. Певачица Гоца Тржан више од 13 година ужива у браку са Радомиром Рашом Новаковићем који њену ћерку Лену гледа као своју. Упркос складном односу, Гоца не крије да се свађе у њиховом… »
"Немој да Ми браниш само Лену да виђам" Свађа Гоце Тржан и Раше ескалирала! Муж је моли, а она...
Курир 13.06.2025
Певачица Гоца Тржан више од 13 година ужива у браку са Радомиром Рашом Новаковићем који њену ћерку Лену гледа као своју. Гоца Тржан се понекад посвађа са супругом, а највећи Рашин страх у тим тренуцима је да му певачица не… »
„Немој да ми забраниш да виђам моје дете“: Гоца Тржан никад неће заборавити речи које је Раша изговорио током жустре свађе…
Нова 13.06.2025
Гоца Тржан и Раша Новаковић годинама уживају у складном браку, а недавно су организовали и гала прославу поводом 18. рођендана певачицине ћерке Лене. У Ленин живот Раша је ушао када је имала само пет година, а млада девојка… »
Раша преклињао Гоцу да му не брани да виђа ћерку: Ескалирала свађа супружника, певачица у сузама због ових речи
Мондо 13.06.2025
Гоца Тржан једном приликом је открила шта је Раша моли у свађама. Певачица Гоца Тржан већ више од тринаест година гради складан и снажан брак са бубњаром Радомиром Рашом Новаковићем, који је не само њен животни сапутник, већ и… »
Свађа Гоце Тржан и Раше ескалирала, певачица открила шта ју је молио: "Немој да ми браниш да виђам Лену, она је све што имам"…
Блиц 13.06.2025
Певачица Гоца Тржан више од 13 година ужива у браку са Радомиром Рашом Новаковићем који њену ћерку Лену гледа као своју. Гоца Тржан се понекад посвађа са супругом, а највећи Рашин страх у тим тренуцима је да му певачица не… »
Свађа Гоце Тржан и Раше ескалирала, бубњар молио певачицу: "'Немој да ми браниш да виђам Лену''
Телеграф 13.06.2025
Гоца Тржан и Раша Новаковић годинама уживају у складном браку, а недавно су организовали и гала прославу поводом 18. рођендана певачицине ћерке Лене. У Ленин живот Раша је ушао када је имала само пет година, а млада девојка… »
Вести дана »
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 24 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних