Povezane vesti
Vučić: Ne znam kada će doći do otvaranja Klastera 3, važno da EU uoči napredak
NIN 13.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije siguran kada će doći do otvaranja Klastera 3 kada u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji, ali je naglasio da od Brisela očekuje da prepoznaju napredak Srbije. "Ne znam, da budem sasvim pošten… »
Možemo li do Klastera 3? Vučić veruje u rad, ali skeptičan prema EU: Važno je da EU uoči napredak Srbije
Blic 13.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije siguran kada će doći do otvaranja Klastera 3 kada u pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji, ali je naglasio da od Brisela očekuje da prepoznaju napredak Srbije. "Ne znam, da budem sasvim pošten… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći baš hladno, pa onda zapanjujuća promena! Biće i 15 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni šok!
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Objavljen link za podršku studentima: Dijaspora može da se potpiše u naredna 24 sata
Vreme pre 1 satjoš 44 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih
Maksimalan učinak Srpske liste, Vučić čestitao Srbima; Počelo brojanje glasova za kandidate za poslanike
RTV pre 49 minutajoš 52 povezane
Zelenski traži od Trumpa bezbednosne garancije u trajanju do 50 godina
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 62 povezane