Povezane vesti
Đilas: Deco, vama se danas ponosi cela pristojna i slobodna Srbija koja ne želi više da živi u ovakvoj zemlji
Glas Šumadije pre 1 dan
Saopštenje predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, o maturantima iz Požege, prenosimo integralno u nastavku teksta: Samo besramni Šešeljev radikal može decu koja su umesto na matursko veče otišla ispred suda u Užicu gde je bio pritvoren… »
Đilas: Samo besramni Šešeljev radikal može da maturante nazove magarcima
Pravda pre 1 dan
Lider SSP-a Dragan Đilas kritikovao je spinovanje Aleksandra Vučića o napadu na novinarku Informera. Đilasovo saopštenje prenosimo u celosti: Samo besramni Šešeljev radikal može decu koja su umesto na matursko veče otišla ispred suda u Užicu gde je bio… »
Đilas (SSP): Za predsednika Srbije su maturanti magarci, ne smetaju mu kriminalci
Danas pre 1 dan
Lider opozicione Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas je večeras optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je „izmislio fizički napad na jednu od zaposlenih“ u Informeru, te osudio njegova izjave o protestu maturanata ispred užičkog suda… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Protest studenata i građana u Kosjeriću zbog odbijanja ponavljanja izbora
Radio 021 pre 54 minutajoš 14 povezanih

Aktivisti za zaštitu životinja danas u 13 gradova tražili primenu zakona, u NS veliki broj pasa na okupljanju (FOTO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 34 minutajoš 30 povezanih

Makron okreće telefone Tri razgovora sa svetskim liderima u jednom danu
Alo pre 9 minutajoš 17 povezanih