Повезане вести
"Вређали су ме на улици док сам била са дететом": Глумица се удала за најбољег друга бившег мужа и прошла пакао
Мондо 13.06.2025
Анђелка Жугић проговорила је једном приликом о свему што је прошла након развода од бившег. Глумица Анђелка Стевић Жугић, позната публици и под презименом Прпић, прошла је кроз значајне промене у приватном животу које су пратиле… »
Вређали су ме на улици док сам била са малим дететом: Наша глумица се удала за најбољег друга бившег мужа па прошла линч
Курир 13.06.2025
Популарна глумица Анђелка Стевић Жугић, која је публици позната под презименом Прпић, развела се 2020. године од угоститеља Дарија Прпића, са којим је провела девет година у браку и добила сина Јакшу. Њихов разлаз изазвао је… »
"Ку****** наскачеш на свог кума" Анђелка Прпић након развода прошла кроз пакао: Јавно говорила о нападима на улици
Блиц 13.06.2025
Глумица Анђелка Прпић након развода од Дариа Прпића удала се за Марка Жугића, а њен љубавни живот нашао се под будним оком јавности. Анђелка је открила да је доживљавала нападе на улици након што се сазнало за њену везу са… »
Вести дана »

Вучић најавио масовну легализацију: “Коначно своји на своме” доноси јефтиније кредите и станове
Сербиан Невс Медиа пре 37 минутајош 49 повезаних

Велика Британија се спрема да данас призна палестинску државу
Недељник пре 42 минутајош 19 повезаних