Povezane vesti

"Vređali su me na ulici dok sam bila sa detetom": Glumica se udala za najboljeg druga bivšeg muža i prošla pakao

"Vređali su me na ulici dok sam bila sa detetom": Glumica se udala za najboljeg druga bivšeg muža i prošla pakao

Mondo pre 1 dan
Anđelka Žugić progovorila je jednom prilikom o svemu što je prošla nakon razvoda od bivšeg. Glumica Anđelka Stević Žugić, poznata publici i pod prezimenom Prpić, prošla je kroz značajne promene u privatnom životu koje su pratile i pažnju javnosti. Nakon… »
Vređali su me na ulici dok sam bila sa malim detetom: Naša glumica se udala za najboljeg druga bivšeg muža pa prošla linč

Vređali su me na ulici dok sam bila sa malim detetom: Naša glumica se udala za najboljeg druga bivšeg muža pa prošla linč

Kurir pre 1 dan
Popularna glumica Anđelka Stević Žugić, koja je publici poznata pod prezimenom Prpić, razvela se 2020. godine od ugostitelja Darija Prpića, sa kojim je provela devet godina u braku i dobila sina Jakšu. Njihov razlaz izazvao je veliku pažnju javnosti… »
"Ku****** naskačeš na svog kuma" Anđelka Prpić nakon razvoda prošla kroz pakao: Javno govorila o napadima na ulici

"Ku****** naskačeš na svog kuma" Anđelka Prpić nakon razvoda prošla kroz pakao: Javno govorila o napadima na ulici

Blic pre 1 dan
Glumica Anđelka Prpić nakon razvoda od Daria Prpića udala se za Marka Žugića, a njen ljubavni život našao se pod budnim okom javnosti. Anđelka je otkrila da je doživljavala napade na ulici nakon što se saznalo za njenu vezu sa Markom Žugićem, za kog se… »

Vesti dana »