Povezane vesti
Velika obećanja, malo rezultata: Rimac već godinama odlaže isporuku ove vrste vozila, a ugovor sa EU proglašen tajnim
Kurir 13.06.2025
Štaviše, Rimac najavljuje završetak projekta, iako kasni sa fazama proizvodnje robotaksija. To kašnjenje je zasad rešio tako što je sam sebi produžio rok do oktobra ove godine za isporuku i testiranje 60 prototipova robotaksija. Naime, kompanija Project… »
Rimac ne misli da vrati evropski novac za robotaksije: Sam sebi produžio rokove
Blic 13.06.2025
Iako je već sada jasno da Mate Rimac ne može ispuniti glavni uslov za dobijanje bespovratnih 179 miliona evra – isporuku autonomnog vozila pete generacije, odnosno robotaksija – za sada ne planira da vrati već isplaćeni novac iz budžeta. Štaviše, Rimac… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 3 satajoš 31 povezana

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 7 satijoš 26 povezanih