Povezane vesti
"Kad sam dobio decu postao sam svestan života" Petar Grašo bez supruge došao u Beograd, pa progovorio o roditeljstvu…
Kurir 13.06.2025
Petar je sada otkrio koliko ga je samo roditeljstvo promenilo, da li pored toga stiže da se posveti i hobiju koji obožava, ali i koliko nam danas svima fali humanosti u svetu gde se živi nikad brže. - Skoro sam postao roditelj, tako da se trudim da i na… »
"Kad sam dobio decu postao sam svestan života": Pevač (49) bez supruge došao u Beograd, pa progovorio o roditeljstvu, a evo…
Blic 13.06.2025
Pevač Petar Grašo kaže da se raduje svakom dolasku u Beograd, ali da danas, on i supruga Hana, imaju malo slobodnog vremena zbog dece, te i odmor prema tome moraju da usklađuju. Petar je za Blic sada otkrio koliko ga je samo roditeljstvo promenilo, da li… »
Vesti dana »

Hladno vreme se nastavlja, moguć i mraz: Evo za kada RHMZ prognozira otopljenje
Mondo pre 7 minutajoš 11 povezanih

Žestok napad Rusije tokom noći: Poljska digla borbene avione, ima mrtvih (foto/video)
Večernje novosti pre 12 minutajoš 10 povezanih

Penal, crveni kartoni, bakljada, prekidi, opšti haos... Pogledajte šta se sinoć sve dešavalo u Humskoj! Utakmica se jedva završila! Video
Kurir pre 2 minutajoš 9 povezanih

Na današnji dan: Petooktobarska revolucija u Srbiji, umro Stiv Džobs, emitovani prvi Pajtonovci
Radio 021 pre 52 minutajoš 3 povezane