Povezane vesti
"Luka, nije ti ovo Dalas"! Medžik DŽonson grmi na Dončića
Večernje novosti pre 3 dana
Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson rekao je danas da igrač te ekipe Luka Dončić mora da shvati da ne igra za Dalas i da niko u klubu ne treba da mu govori da mora da bude u formi, već da time mora sam da se bavi. instagram /… »
NBA legenda kritikovala Dončića: „Mora da shvati da ovo nije Dalas“
Serbian News Media pre 3 dana
Medžik Džonson, legendarni NBA košarkaš, poslao je poruku Luki Dončiću, od koga se očekuje da predvodi Los Anđeles Lejkerse u godinama koje dolaze, piše Nova.rs. U šokantnom trejdu koji se dogodio u februaru, Slovenac je došao u Lejkerse, što nikako nije… »
Medžik: "Luka, nije ti ovo Dalas"
Sportske.net pre 3 dana
Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson rekao je danas da igrač te ekipe Luka Dončić mora da shvati da ne igra za Dalas i da niko u klubu ne treba da mu govori da mora da bude u formi, već da time mora sam da se bavi. Dončić je… »
Medžik: Dončiću, ovo nije Dalas!
Sportski žurnal pre 3 dana
„Mi ne bismo trebali da govorimo da budete u formi, pogotovo što ste superzvezda”. Legendarni košarkaš Los Anđeles lejkersa Medžik Džonson rekao je da Luka Dončić shvati da više ne igra za Dalas i da niko u klubu ne treba da mu govori da mora da bude u… »
NBA legenda javno prozvala Dončića: „Mora da shvati da ovo nije Dalas“ VIDEO
Nova pre 3 dana
Medžik Džonson, legendarni NBA košarkaš, poslao je poruku Luki Dončiću, od koga se očekuje da predvodi Los Anđeles Lejkerse u godinama koje dolaze. U šokantnom trejdu koji se dogodio u februaru, Slovenac je došao u Lejkerse, što nikako nije očekivao, ali… »
Legenda Lejkersa upozorava Dončića: „Luka mora da shvati da ovo nije Dalas“
Danas pre 3 dana
Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson rekao je da igrač te ekipe Luka Dončić mora da shvati da ne igra za Dalas i da niko u klubu ne treba da mu govori da mora da bude u formi, već da time mora sam da se bavi. Dončić je neočekivano u… »
"Luka, nije ti ovo Dalas!" Legendarni Medžik Džonson javno "izribao" Dončića! Oštre reči legende Lejkersa odjekuju Amerikom!…
Kurir pre 3 dana
Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson rekao je danas da igrač te ekipe Luka Dončić mora da shvati da ne igra za Dalas i da niko u klubu ne treba da mu govori da mora da bude u formi, već da time mora sam da se bavi. Dončić je… »
Medžik Džonson: Luka mora da shvati da ovo nije Dalas
Radio sto plus pre 3 dana
Dončić je neočekivano u februaru iz Dalasa trejdovan u Los Anđeles Lejkerse. Taj trejd iznenadio je slovenačkog košarkaša, ali i čitavu NBA ligu i navijače, a Džonson je rekao da je uz prelazak u Los Anđeles trebalo da dođe i do promene načina… »
"Dončiću nije ti ovo Dalas"
B92 pre 3 dana
Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson smatra da Dončić mora da shvati da ne igra više za Dalas. Slovenački košarkaš je u šokantnom trejdu koji se desio u ferbruaru napustio Dalas i prešao u Los Anđeles Lejkerse. "Luka mora da shvati da… »
Medžik Džonson: Dončić mora da shvati da ovo nije Dalas
Sport klub pre 3 dana
Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson rekao je da igrač te ekipe Luka Dončić mora da shvati da ne igra za Dalas i da niko u klubu ne treba da mu govori da mora da bude u formi, već da time mora sam da se bavi. Dončić je neočekivano u… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Kordon i građani ispred Skupštine grada, došlo do naguravanja
NIN pre 6 minutajoš 27 povezanih

Vučić: Neće biti skupa u Beogradu na Vidovdan na kom ću ja da učestvujem
Sputnik pre 6 minutajoš 44 povezane

Novi raketni napad Irana, eksplozije širom Izraela; IDF: Ubili smo ratnog šefa generalštaba iranske vojske
RTS pre 42 minutajoš 37 povezanih

Protest ispred novosadske skupštine, policija uvela vladajuće odbornike
Slobodna Evropa pre 16 minutajoš 12 povezanih

Zelenski: Napad na Kijev najteži od početka rata, Rusija koristila više od 440 dronova
NIN pre 16 minutajoš 23 povezane