Povezane vesti

Jovana Joksimović promenila se preko noći: Imam te neke strahove, drugačije je sve

Jovana Joksimović promenila se preko noći: Imam te neke strahove, drugačije je sve

Story pre 1 dan
Voditeljka Jovana Joksimović sa svojim suprugom Željkom ima troje dece, dve devojčice i sina. Kada je postala majka, kako ona kaže, za nju se sve promenilo. Ona je rodila troje dece za tri i po godine i sada je potpuno drugačija u odnosu na to kakva je… »
"Dobila sam strahove koje nisam imala ranije" Jovana Joksimović otvorila dušu: Danas sam mnogo uplašenija...

"Dobila sam strahove koje nisam imala ranije" Jovana Joksimović otvorila dušu: Danas sam mnogo uplašenija...

Kurir pre 1 dan
Voditeljka Jovana Joksimović sa svojim suprugom Željkom ima troje dece, dve devojčice i sina. Kada je postala majka, kako ona kaže, za nju se sve promenilo. Ona je rodila troje dece za tri i po godine i sada je potpuno drugačija u odnosu na to kakva je… »
Jovana Joksimović u paničnom strahu od kako je postala majka: Sve se promenilo nakon jedne stvari, spomenula Željka

Jovana Joksimović u paničnom strahu od kako je postala majka: Sve se promenilo nakon jedne stvari, spomenula Željka

Mondo pre 1 dan
Voditelja Jovana Joksimović jednom prilikom je govorila na temu majčinstva. Voditeljka Jovana Joksimović, koja sa suprugom Željkom ima troje dece – dve ćerke i sina – otvoreno je govorila o tome koliko joj je majčinstvo promenilo život. Kako je priznala… »
"Šta će moje dete bez mene" Jovana Joksimović priznala da živi u strahu, evo i zbog čega!

"Šta će moje dete bez mene" Jovana Joksimović priznala da živi u strahu, evo i zbog čega!

Alo pre 1 dan
Kada je postala majka, sve se promenilo. Jovana Joksimović sa suprugom Željkom ima troje dece, dve devojčice i sina. Kada je postala majka, kako ona kaže, za nju se sve promenilo. - Nije mi se pojavila anksioznost ni posle prve, ni posle druge trudnoće… »
Stoja najveća štekara na estradi! Na putovanja nosi paštete i toster, a u Italiji umalo zapalila hotel zbog hrane koju je…

Stoja najveća štekara na estradi! Na putovanja nosi paštete i toster, a u Italiji umalo zapalila hotel zbog hrane koju je…

Kurir pre 1 dan
Novaković Stoja nikad dosad nije bila svrstavana u tabor,ljudi koje možemo nazvati štekarama, ali nakon priče jednog od njenih saradnika, koji je insistirao na anonimnosti, pevačici preti neslavno prvo mesto u kategoriji najvećih "estradnih štekara". Pre… »
Srceparajuća ispovest majke done Ares: Pred smrt je morala da pobegne iz Danske! Ajka otkrila bolne detalje o ćerki: Bila je…

Srceparajuća ispovest majke done Ares: Pred smrt je morala da pobegne iz Danske! Ajka otkrila bolne detalje o ćerki: Bila je…

Kurir pre 1 dan
Ajka Kolaković u razgovoru za Kurir progovorila je o bolu sa kojim živi već sedam i po godina, otkako je preminula njena ćerka, pevačica Dona Ares koju je voleo čitav region. Tada je otkrila i druge nepoznate detalje iz života svoje ćerke, a pričala je i… »

Vesti dana »