Povezane vesti
"Svi SU MRTVI i biće još: Gore!" Tramp se oglasio prvi put nakon napada Izraela na Iran i zapretio: Uradite to što pre ili će…
Blic pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas Iran da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, navodeći da Teheran ima još vremena da spreči dalji sukob sa Izraelom i upozorio da bi naredni napadi bili još žešći. Tramp je naveo na svojoj društvenoj… »
Donald Tramp poziva Iran na dogovor o nuklearnom programu: Dao sam im 60 dana za odgovor, danas je 61.
Nedeljnik pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je Iran da postignu dogovor u vezi sa njihovim nuklearnim programom, ističući da je Teheranu pružio „šansu za šansom“, prenosi CNN. „Rekao sam im, najsnažnijim rečima, ‘samo to uradite’, ali bez obzira na to koliko su… »
„Naša meta je islamski režim, a ne narod Irana“: Benjamin Netanjahu se obratio naciji pre sednice vlade u Tel Avivu
Nova pre 2 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da je cilj napada na Iran da se eliminiše nuklearna pretnja islamskog režima i poručio da se Izrael ne bori protiv iranskog naroda, već protiv iranskog rukovodstva. Netanjahu je u televizijskom… »
"Još toga dolazi, režim ne zna šta ga je pogodilo, nikada nije bio slabiji": Netanjahu se obratio direktno Iranu
Mondo pre 2 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu se oglasio nakon iranskom napada. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozvao je večeras, obraćajući se direktno iranskom narodu, da civili ''ustanu i da se njihovi glasovi čuju'', navodeći da se Izrael ne bori… »
Netanjahu poručio Irancima da se Izrael ne bori protiv njih već protiv vlasti
IndeksOnline pre 2 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu pozvao je večeras, obraćajući se direktno iranskom narodu, da civili “ustanu i da se njihovi glasovi čuju“, navodeći da se Izrael ne bori protiv njih već protiv iranske vlade. „Još toga dolazi. Režim ne zna šta ga… »
Netanjahu: Cilj napada eliminisanje nuklearne pretnje islamskog režima, ne borba protiv naroda Irana
N1 Info pre 2 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da je cilj napada na Iran da se eliminiše nuklearna pretnja islamskog režima i poručio da se Izrael ne bori protiv iranskog naroda, već protiv iranskog rukovodstva. Netanjahu je u televizijskom… »
Netanjahu poručio Irancima: Ne borimo se protiv naroda, cilj eliminacija nuklearne pretnje
Insajder pre 2 dana
"Ne borimo se protiv vas, već protiv režima" Netanjahu pozvao irance na pobunu: "Došlo je vreme da se vaš glas čuje“
Alo pre 2 dana
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu uputio je večeras direktnu video poruku građanima Irana, ističući da Izrael trenutno sprovodi jednu od najvećih vojnih operacija u svojoj istoriji – akciju pod nazivom „Uspon lava“. U obraćanju, Netanjahu je rekao da… »
Video: Novi val iranskih balističkih raketa pogađa Izrael
Al Jazeera pre 2 dana
Očevici prenose da se iznad Tel Aviva čuju eksplozije i da su se sirene za zračnu opasnost oglasile u Tel Avivu i Jerusalemu. Počeo je iranski odgovor na napade Izraela, objavila je iranska državna agencija Irna, a Izrael potvrdio da presreće iranske… »
Eksplozije u Tel Avivu: Iran lansirao masovni raketni napad
RTV Novi Pazar pre 2 dana
Iranski vrhovni vođa, ajatolah Ali Khamenei upozorio je Izrael da “mora očekivati strogu kaznu” nakon “zločina” napada na Iran i ubistva nekoliko komandanata i naučnika. Iranska službena agencija IRNA objavila je da je Iran počeo ono što je nazvao… »
Tramp: Ne znamo da li Iran još uvek ima nuklearni program
Kurir pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da nije poznato da li Iran i dalje ima nuklearni program posle izraelskih napada na nuklearna postrojenja, dodavši da ipak nije zabrinut zbog rizika od izbijanja regionalnog rata. Tramp je… »
Igra špijuna i dronova: Kako su Ukrajina i Izrael pretvorili neprijateljsku teritoriju u bojno polje
Alo pre 2 dana
U svega nekoliko dana, svet je bio svedok dve spektakularne vojne operacije koje oslikavaju sasvim različite pristupe savremenom ratovanju: ukrajinska "Paukova mreža" i izraelski "Uspon lava". Iako na prvi pogled deluju srodno – jer se obe oslanjaju na… »
Tramp: Nije poznato da li Iran i dalje ima nuklearni program
B92 pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije poznato da li Iran i dalje ima nuklearni program nakon izraelskih napada na nuklearna postrojenja, dodavši da ipak nije zabrinut zbog rizika od izbijanja regionalnog rata… »
Da li Iran imao nuklearno oružje? Tramp otkrio ono što mnoge zanima
Alo pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da nije poznato da li Iran i dalje ima nuklearni program nakon izraelskih napada na nuklearna postrojenja, dodavši da ipak nije zabrinut zbog rizika od izbijanja regionalnog rata… »
Ukrajinska "Paukova mreža" i "Uspon lava" Izraela: Koliko su slične i različite ove dve strategije?
Telegraf pre 2 dana
Nova taktika, nazvana " Paukova mreža", koju je bivša Sovjetska republika upotrebila u napadu na ruske vazduhoplovne baze u kojima je navodno uništen najmanje 41 strateški bombarder, deluje kao da Ukrajina i Izrael razmišljaju na sličan način. Naime… »
Tramp: Nepoznato da li Iran još uvek ima nuklearni program, pregovori se možda odlože
Sputnik pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da nije poznato da li Iran i dalje ima nuklearni program nakon izraelskih napada na nuklearna postrojenja, dodavši da ipak nije zabrinut zbog rizika od izbijanja regionalnog rata. Tramp je… »
Razaranje iranskog nuklearnog programa
Vreme pre 2 dana
U najvećem napadu izraelske vojske na Iran u poslednjih nekoliko decenija, izvedenom tokom noći pod kodnim imenom „Rising Lion“, ciljani su svi ključni segmenti nuklearnog programa Islamske Republike. Tokom operacije, ubijeni su vodeći fizičari, među… »
Netanjahu: Amerikance smo unapred obavestili o napadu na Iran
Kurir pre 2 dana
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je Tel Aviv unapred obavestio Sjedinjene Američke Države o planovima za napad na Iran. - Američku poziciju prepuštam Amerikancima. Obavestili smo ih unapred. Znali su za napad. Šta će sada da… »
Vojni zvaničnik otkrio: "Ovo nije operacija, već planirani rat"
B92 pre 2 dana
Izraelske odbrambene snage vode planirani rat u Iranu, a ne vojnu operaciju, rekao je danas visoki izraelski vojni zvaničnik tokom brifinga sa novinarima. ''Ovo je istorijski događaj. Ovo nije operacija, ovo je planirani rat, 1.500 kilometara od… »
OKO: Izrael i Iran – promena poretka na Bliskom istoku i strah od otvorenog rata
RTS pre 2 dana
Eksplozije u Iranu i sirene za vazdušnu opasnost u izraelskim gradovima rano jutros označile su početak napada koji bi mogao da preraste u najveću krizu Bliskog istoka u poslednjih 30 godina. Profesor Fakulteta bezbednosti Vladimir Ajzenhamer kaže da je… »
Tajni plan obmane Irana: Kako se Izrael uz Trampovu pomoć pretvarao da pregovara, dok je spremao napad
Euronews pre 2 dana
Izrael i Sjedinjene Američke Države sprovele su u poslednjih nekoliko dana višeslojnu kampanju dezinformisanja kako bi ubedile Iran da napad na njegove nuklearne objekte nije neizbežan, izjavio je izraelski zvaničnik za Times of Israel u petak. Zvaničnik… »
Nije zabrinut Tramp bez stresa posmatra sukob Izraela i Irana
Alo pre 2 dana
Američki lider Donald Tramp nije zabrinut zbog mogućeg izbijanja regionalnog sukoba nakon izraelskih napada na iransku teritoriju, javlja Rojters. Tramp je rekao da se još uvek ne zna sa sigurnošću da li Teheran i dalje ima funkcionalan nuklearni program… »
Rojters: Tramp nije zabrinut zbog rata na Bliskom istoku
Večernje novosti pre 2 dana
AMERIČKI lider Donald Tramp nije zabrinut zbog mogućeg izbijanja regionalnog sukoba nakon izraelskih napada na iransku teritoriju, javlja Rojters . Foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS Tramp je rekao da se još uvek ne zna sa sigurnošću da li Teheran i dalje ima… »
Zašto ratuju izrael i Iran: Svet strepi od opšteg rata na Bliskom istoku: Iskra sukoba zapaljena pre 46 godina, a kraj joj se…
Blic pre 3 dana
Izrael je u noći između četvrtka i petka zasuo bombama iranske gradove, ubivši pritom na desetine komandanata i oštetivši veliko nuklearno postrojenje. Brutalni napadi su se nastavili i tokom dana. Dok se sa strepnjom kako će sukob dve moćne sile uticati… »
Temelji teokratije se tresu, stari ajatolah nema šta više da izgubi: Njegov sledeći potez bi mogao da gurne svet u rat
Mondo pre 3 dana
Hoće li Hamnei imati hrabrosti za njih, pošto već ima 86 godina, a ulog je njegovo nasleđe. Neki cinici sugerišu da nedavna želja američkog predsednika Donalda Trampa da sklopi sporazum sa Iranom nije znak neslaganja sa agresivnom politikom Izraela, kako… »
Trump poziva Iran da ‘sklopi dogovor’
Al Jazeera pre 3 dana
Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Khamenei upozorio je Izrael da ‘mora očekivati strogu kaznu’. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump pozvao je Iran da pristane na američke zahtjeve za ograničavanje svog nuklearnog programa, dok… »
"Dao sam im rok od 60 dana, sada je 61. Dan!" Trampu prekipelo, pa pustio pakao na Iran
Alo pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je pre dva meseca dao Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, a da je danas 61. dan. "Rekao sam im šta da rade, ali jednostavno nisu mogli da stignu. Sada imaju, možda, drugu… »
Trampov ultimatum: Otkrivena sadržina pisma koje je predsednik SAD poslao Ali Hamneiju
Nedeljnik pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je za reportere CNN da je Iranu postavio rok od 60 dana za postizanje dogovora u pregovorima o nuklearnom sporazumu. Ovaj rok je istekao sinoć, u četvrtak, 12. juna 2025. „Iran je trebalo da me posluša kada sam… »
Drama dostiže vrhunac SAD premeštaju vojne snage na Bliski istok nakon izraelskog napada na Iran
Alo pre 3 dana
SAD premeštaju vojne snage na Bliski istok usred pretnje mogućeg iranskog odgovora na napad Izraela. To je izvestio Asošijejted pres, pozivajući se na izvore. - Američki vojni resursi su raspoređeni kao odgovor na izraelske napade na Iran i mogući… »
Drama dostiže vrhunac: Sad premeštaju vojne snage na Bliski istok nakon izraelskog napada na Iran
Večernje novosti pre 3 dana
SAD premeštaju vojne snage na Bliski istok usred pretnje mogućeg iranskog odgovora na napad Izraela. Foto: Shutterstock To je izvestio Asošijejted pres, pozivajući se na izvore. - Američki vojni resursi su raspoređeni kao odgovor na izraelske napade na… »
Trampova bizarna izjava o izraelskom napadu: Nisu umrli od gripa, nisu umrli od kovida
Nova pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je za CNN da Sjedinjene Američke Države podržavaju Izrael i nazvao sinoćnje napade na Iran „veoma uspešnim“. „Naravno da podržavamo Izrael, to je očigledno. Podržali smo ih kao niko do sada“, rekao je Tramp u… »
Tramp za CNN: Dao sam upozorenje Iranu od 60 dana, danas je 61. dan
Novi magazin pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je za CNN da Sjedinjene Američke Države podržavaju Izrael i ocenio napade na Iran prethodne noći kao „veoma uspešan napad“. „Naravno da podržavamo Izrael, očigledno, i podržali smo ga kao niko do sada,“ rekao je Tramp… »
"Nisu umrli od kovida" Trampova bizarna izjava o mrtvima u Iranu šokirala svet: "Ljudi s kojima sam pregovarao više ne postoje"…
Alo pre 3 dana
Bivši predsednik SAD Donald Tramp ponovo je izazvao buru u javnosti izjavom za CNN povodom izraelskog napada na Iran, koji je opisao kao „veoma uspešan“. Tokom kratkog telefonskog uključenja, Tramp je nedvosmisleno poručio da Sjedinjene Države „stoje uz… »
Tramp preti Iranu Ima još mnogo toga da se desi
Alo pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp nazvao je izraelski napad na Iran veoma uspešnim. „Mi, naravno, podržavamo Izrael i podržavali smo ga kao niko drugi“, citirao ga je CNN . Kako ABC napominje, Tramp je takođe rekao da Iran nije iskoristio priliku koju su… »
Tramp: Dao sam Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum, danas je 61. dan
Insajder pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je pre dva meseca dao Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, a da je danas 61. dan. 'Rekao sam im šta da rade, ali jednostavno nisu mogli da stignu. Sada imaju, možda, drugu… »
Tramp: Dao sam Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum – danas je 61. dan
Vesti online pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je pre dva meseca dao Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, a da je danas 61. dan. – Rekao sam im šta da rade, ali jednostavno nisu mogli da stignu. Sada imaju, možda, drugu… »
"Odličan napad" SAD: prvo "prale ruke" od izraelskog napada, Tramp sada: Dao sam Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum…
Blic pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je pre dva meseca dao Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, a da je danas 61. dan. "Rekao sam im šta da rade, ali jednostavno nisu mogli da stignu. Sada imaju, možda, drugu… »
Tramp: Dao sam Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum - danas je 61. dan
Sputnik pre 3 dana
"Lepo sam im Rekao, sada su svi mrtvi": Oglasio se Tramp zbog Izraela i Irana: "Biće još gore", pomenuo je i klanje! (foto)
Kurir pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži Truth Social povodom noćašnjeg izraelskog napada na Iran. U svojoj objavi izneo je oštre stavove prema iranskom režimu i poručio da je vreme za postizanje dogovor "pre nego što ništa… »
Rok je istekao: "Dao sam im 60 dana, danas je 61. dan"
B92 pre 3 dana
"Dao sam im 60 dana, danas je 61." Nova Trampova objava eksplodirala na mrežama!
Alo pre 3 dana
SAD ulazi u rat sa Iranom? "Biće brutalno"
B92 pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas Iran da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, navodeći da Teheran ima još vremena da spreči dalji sukob sa Izraelom i upozorio da bi naredni napadi bili još žešći. "Dao sam Iranu priliku za prilikom… »
Tramp: Iranu je istekao rok
Politika pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je pre dva meseca dao Iranu rok od 60 dana da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, a da je danas 61. dan. „Rekao sam im šta da rade, ali jednostavno nisu mogli da stignu. Sada imaju, možda, drugu… »
Tramp poslao oštru poruku Teheranu: Svi su oni sada mrtvi, i biće samo još gore
Danas pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp oglasio se povodom eskalacije sukoba između Izraela i Irana, objavom u kojoj je, na sebi svojstven način, komentarisao dosadašnji razvoj događaja i poslao oštru poruku Teheranu. „Davao sam Iranu… »
Tramp pozvao Iran da sklopi nuklearni sporazum kako bi se sprečio dalji sukob s Izraelom
NIN pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas Iran da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, navodeći da Teheran ima još vremena da spreči dalji sukob sa Izraelom i upozorio da bi naredni napadi bili još žešći. Donald Tramp je naveo na svojoj… »
Trump zaprijetio Iranu
SEEbiz pre 3 dana
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump komentirao je napad Izraela na Iran te je zaprijetio islamskom režimu. "Dao sam Iranu priliku za prilikom da postignemo dogovor. Rekao sam im, najodlučnijim riječima: "Samo to učinite." Ali bez obzira koliko… »
Tramp pozvao Iran da sklopi nuklearni sporazum da se spreči dalji sukob s Izraelom
RTV pre 3 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas Iran da sklopi sporazum o svom nuklearnom programu, navodeći da Teheran ima još vremena da spreči dalji sukob sa Izraelom i upozorio da bi naredni napadi bili još žešći. Tramp je naveo na… »
Tramp: Iran da pristane na nuklearni sporazum, pre nego što ništa ne ostane
N1 Info pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp upozorio je Iran da pristane na nuklearni sporazum „pre nego što ništa ne ostane“, nagoveštavajući da će naredni izraelski napadi na tu zemlju biti „još brutalniji“. U objavi na društvenoj mreži Truth… »
"Sada su svi mrtvi, ali biće još gore" Tramp uputio jezivu poruku Iranu (foto)
Alo pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izdao je oštro upozorenje Iranu, pozivajući da što pre postignu dogovor, pre nego što, kako je poručio, "ništa ne ostane“. U objavi na platformi Truth Social, Tramp je poručio da su naredni napadi već u pripremi i da će biti… »
"Lepo sam im rekao, sad su svi mrtvi": Tramp napisao strašne reči posle napada Izraela, na kraju pomenuo Boga
Telegraf pre 3 dana
Bivši američki predsednik Donald Tramp oglasio se na svojoj društvenoj mreži Truth Social povodom noćašnjeg izraelskog napada na Iran. U svojoj objavi izneo je oštre stavove prema iranskom režimu i poručio da je vreme za postizanje dogovor "pre nego što… »
Tramp poslao žestoku poruku Iranu : "Napravite dogovor pre nego što bude kasno“
Večernje novosti pre 3 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izdao je oštro upozorenje Iranu, pozivajući da što pre postignu dogovor, pre nego što, kako je poručio, "ništa ne ostane“. Foto: Tanjug U objavi na platformi Truth Social, Tramp je poručio da su naredni napadi već u pripremi i… »
Češka ima razumevanja za napad Izraela na Iran
Danas pre 3 dana
Šef češke diplomatije Jan Lipavski izjavio je danas u Pragu da ima veliko razumevanje za napad Izraela na Iran jer je to vojna operacija da se prekine razvoj nuklearne bombe u regionu. „Iran dugoročno ne ispunjava svoje obaveze prema medjunarodnoj… »
Posle ponižavajućeg napada dronovima Rusija krije vredne avione od Ukrajine: Evo koliko daleko su ih sklonili
Telegraf pre 3 dana
Rusija je sakrila dva svoja najvrednija ratna aviona u udaljenu vazduhoplovnu bazu, samo nekoliko dana nakon spektakularnog ukrajinskog napada dronovima, koji je ozbiljno uzdrmao elitnu flotu ruskih strateških bombardera. Satelitski snimci otkrili su da… »
Vesti dana »

Akademski plenum pozvao Vučića da odustane od kontramitinga na Vidovdan
Radio 021 pre 36 minutajoš 20 povezanih

Skupština završila raspravu o amandmanima o setu zakona o medijima, ekologiji i kreditiranju; u toku glasanje
RTS pre 30 minutajoš 34 povezane

Pobunjeni univerzitet ispred Vlade: Zahtevi, šatori i poruke premijeru
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih