Повезане вести
Фута је изгубио марину Туцаковић, али и двојицу њихових синова! Ево како композитор данас живи након свих тих смрти
Курир 13.06.2025
Композитор Александар Радуловић Фута рекао је да се никад неће скроз опоравити због губитка двојице синова и супруге Марине Туцаковић. Он је отворено говорио о томе да је изабрао да живи и да буде срећан, упркос томе што му је… »
Наш композитор је изгубио два сина и жену: Фута данас живи сам у кући на Врачару: "Ја сам изабрао живот"
Блиц 13.06.2025
Композитор Александар Радуловић Фута рекао је да се никад неће скроз опоравити због губитка двојице синова, а онда је остао и без супруге Марине Туцаковић, која је преминула после дуге и тешке болести. Он је отворено говорио о… »
Фута остао сам у кући на Врачару: Композитор изгубио два сина и жену "Никад се нећу опоравити, али сам изабрао да будем…
Курир 13.06.2025
Композитор Александар Радуловић Фута рекао је да се никад неће скроз опоравити због губитка двојице синова и супруге Марине Туцаковић. Он је отворено говорио о томе да је изабрао да живи и да буде срећан, упркос томе што су га… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
Протестне шетње студената у блокади Правног и Пољопривредног факултета у Београду
РТС пре 12 минутајош 23 повезане
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 48 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане