Povezane vesti
Futa je izgubio marinu Tucaković, ali i dvojicu njihovih sinova! Evo kako kompozitor danas živi nakon svih tih smrti
Kurir pre 25 dana
Kompozitor Aleksandar Radulović Futa rekao je da se nikad neće skroz oporaviti zbog gubitka dvojice sinova i supruge Marine Tucaković. On je otvoreno govorio o tome da je izabrao da živi i da bude srećan, uprkos tome što mu je život priredio ono najgore… »
Naš kompozitor je izgubio dva sina i ženu: Futa danas živi sam u kući na Vračaru: "Ja sam izabrao život"
Blic pre 25 dana
Kompozitor Aleksandar Radulović Futa rekao je da se nikad neće skroz oporaviti zbog gubitka dvojice sinova, a onda je ostao i bez supruge Marine Tucaković, koja je preminula posle duge i teške bolesti. On je otvoreno govorio o tome da je izabrao da živi… »
Futa ostao sam u kući na Vračaru: Kompozitor izgubio dva sina i ženu "Nikad se neću oporaviti, ali sam izabrao da budem…
Kurir pre 25 dana
Kompozitor Aleksandar Radulović Futa rekao je da se nikad neće skroz oporaviti zbog gubitka dvojice sinova i supruge Marine Tucaković. On je otvoreno govorio o tome da je izabrao da živi i da bude srećan, uprkos tome što su ga zadesile preteške… »
Vesti dana »

Jovanovićeva reagovala na istup Bećirovića: Srbija ostaje posvećena miru i odbacuje kolektivnu krivicu!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za sredu, 9. jul: Danas oblačno, vetrovito i osetno hladnije vreme
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Vučić danas sa pomoćnikom generalnog sekretara UN za Evropu Miroslavom Jenčom
Telegraf pre 5 satijoš 2 povezane