Povezane vesti
Futa je izgubio marinu Tucaković, ali i dvojicu njihovih sinova! Evo kako kompozitor danas živi nakon svih tih smrti
Kurir 13.06.2025
Kompozitor Aleksandar Radulović Futa rekao je da se nikad neće skroz oporaviti zbog gubitka dvojice sinova i supruge Marine Tucaković. On je otvoreno govorio o tome da je izabrao da živi i da bude srećan, uprkos tome što mu je život priredio ono najgore… »
Naš kompozitor je izgubio dva sina i ženu: Futa danas živi sam u kući na Vračaru: "Ja sam izabrao život"
Blic 13.06.2025
Kompozitor Aleksandar Radulović Futa rekao je da se nikad neće skroz oporaviti zbog gubitka dvojice sinova, a onda je ostao i bez supruge Marine Tucaković, koja je preminula posle duge i teške bolesti. On je otvoreno govorio o tome da je izabrao da živi… »
Futa ostao sam u kući na Vračaru: Kompozitor izgubio dva sina i ženu "Nikad se neću oporaviti, ali sam izabrao da budem…
Kurir 13.06.2025
Kompozitor Aleksandar Radulović Futa rekao je da se nikad neće skroz oporaviti zbog gubitka dvojice sinova i supruge Marine Tucaković. On je otvoreno govorio o tome da je izabrao da živi i da bude srećan, uprkos tome što su ga zadesile preteške… »
Vesti dana »
Advokatska komora Beograda: VJT i tužilac Marković krše pretpostavku nevinosti u slučaju zvučni top
Beta pre 2 satajoš 37 povezanih
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
Serbian News Media pre 6 minutajoš 25 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih
Skupština završila raspravu, sutra glasanje o 32 tačke dnevnog reda
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih