Povezane vesti
"Najteže su mi pale očeve poruke iz zatvora": Milan Stanković otvoreno govorio o teškim trenucima iz detinjstva: Mama je…
Kurir 13.06.2025
Milan Stanković otvoreno je govorio o teškim trenucima iz detinjstva, uključujući gubitak oca koji je preminuo u zatvoru. Milan je govorio o tome čega se seća i danas, ali retko priča na ovu temu u medijima. - Imao sam samo pet meseci kada je moj otac… »
Otac Milana Stankovića je ubio čoveka, umro je u zatvoru: "Znao sam da ga ne mogu vratiti"
Telegraf 13.06.2025
Poznati pevač Milan Stanković otvoreno je govorio o teškim trenucima iz detinjstva, uključujući gubitak oca koji je preminuo u zatvoru. Milan je govorio o tome čega se seća i danas, ali retko priča na ovu temu u medijima. - Imao sam samo pet meseci kada… »
Otac našeg pevača je ubio čoveka: Posle je umro u zatvoru: "To je sigurno neka krvna osveta"
Blic 13.06.2025
Poznati pevač Milan Stanković otvoreno je govorio o teškim trenucima iz detinjstva, uključujući gubitak oca koji je preminuo u zatvoru. Milan je govorio o tome čega se seća i danas, ali retko priča na ovu temu u medijima. - Imao sam samo pet meseci kada… »
Otac našeg poznatog pevača je počinio ubistvo Otkriveni jezivi detalji: "Saopštili su nam da je poginuo"
Alo 13.06.2025
Nikada nije imao osećaj da ima oca budući da je bio tek rođen kada je on završio iza rešetaka. Milan Stanković je svojevremeno govorio o brojnim detaljima iz svoje privatnosti, te otkrio da je njegov otac ležao u zatvoru, gde je i preminuo. Kako je tada… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
Beta pre 11 minutajoš 66 povezanih

Punih 13 dana Rade je sa porodicom putovao od Banije do Čačka: Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji još uvek žive, slike ognjišta sa kog su proterani se ne zaboravljaju (FOTO)
RINA pre 1 satjoš 37 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja u periodu od 4. do 10. avgusta usmerena na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine
ROMinfomedia pre 21 minutajoš 26 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana