Povezane vesti
"Najteže su mi pale očeve poruke iz zatvora": Milan Stanković otvoreno govorio o teškim trenucima iz detinjstva: Mama je…
Kurir pre 1 dan
Milan Stanković otvoreno je govorio o teškim trenucima iz detinjstva, uključujući gubitak oca koji je preminuo u zatvoru. Milan je govorio o tome čega se seća i danas, ali retko priča na ovu temu u medijima. - Imao sam samo pet meseci kada je moj otac… »
Otac Milana Stankovića je ubio čoveka, umro je u zatvoru: "Znao sam da ga ne mogu vratiti"
Telegraf pre 1 dan
Poznati pevač Milan Stanković otvoreno je govorio o teškim trenucima iz detinjstva, uključujući gubitak oca koji je preminuo u zatvoru. Milan je govorio o tome čega se seća i danas, ali retko priča na ovu temu u medijima. - Imao sam samo pet meseci kada… »
Otac našeg pevača je ubio čoveka: Posle je umro u zatvoru: "To je sigurno neka krvna osveta"
Blic pre 1 dan
Poznati pevač Milan Stanković otvoreno je govorio o teškim trenucima iz detinjstva, uključujući gubitak oca koji je preminuo u zatvoru. Milan je govorio o tome čega se seća i danas, ali retko priča na ovu temu u medijima. - Imao sam samo pet meseci kada… »
Otac našeg poznatog pevača je počinio ubistvo Otkriveni jezivi detalji: "Saopštili su nam da je poginuo"
Alo pre 1 dan
Nikada nije imao osećaj da ima oca budući da je bio tek rođen kada je on završio iza rešetaka. Milan Stanković je svojevremeno govorio o brojnim detaljima iz svoje privatnosti, te otkrio da je njegov otac ležao u zatvoru, gde je i preminuo. Kako je tada… »
Vesti dana »

"Gužva je u gradu? Biće još gužve": Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
N1 Info pre 6 satijoš 12 povezanih

U više gradova u Srbiji održani protesti kojima se traži primena zakona za zaštitu životinja
Insajder pre 2 satajoš 10 povezanih

Protest studenata i građana u Kosjeriću zbog odbijanja ponavljanja izbora
Radio 021 pre 33 minutajoš 12 povezanih