Povezane vesti
Amerikanka izgubila novčanik u Srbiji, pa je šokiralo ono što se desilo: "Mogla sam da živim na Tajlandu ili u Španiji, ali…
Kurir 13.06.2025
AmerikankaMia Kerčer, marketing i kopirajt ekspert koja putuje po svetu sa svojom mačkom, trenutno živi i radi u Srbiji. Ona je pre nekoliko dana podelila svoje iskustvo s izgubljenim novčanikom, ali fokus je zapravo na prijateljstvima koje je stekla u… »
Amerikanka izgubila novčanik u Beogradu: "Imam 33 i tek sad mi je jasno kakvim ljudima sam okružena"
Mondo 13.06.2025
Amerikanka Mia Kerčer ispričala je šta se dogodilo nakon što je izgubila novčanik u Srbiji - koji nije uspela da pronađe. Amerikanka Mia Kerčer, marketing ekspert, ima mogućnost da radi sa destinacije sa koje želi. Privukla je veliku pažnju kada je… »
Vesti dana »
Dobili su ne samo bitku nego i rat za Oskara: Velika pobeda filma 'Jedna bitka za drugom'
BBC News pre 47 minutajoš 39 povezanih
Brate, ti si baš pao sa Marsa! Ameri se žestoko obrukali kad su trebali da se poklone Arini Sabalenki
Večernje novosti pre 2 minutajoš 23 povezane
Vreme danas: Hladno jutro, tokom dana pretežno sunčano i toplo
Nedeljnik pre 22 minutajoš 14 povezanih
Upravo je stigla najžešća pretnja za NATO savez! Tramp poludeo na Evropljane zbog Irana: "Šaljite vojsku ili neće biti dobro"
Blic pre 27 minutajoš 13 povezanih
AMSS: Intenzitet saobraćaja pojačan, na prelazu Batrovci kamioni se zadržavaju četiri sata
Serbian News Media pre 7 minutajoš 8 povezanih