Povezane vesti
Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Vladiki poklonio relikviju koja svedoči o srpskoj državnosti
Kurir 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini
Politika 13.06.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je danas manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini i razgovarao sa episkopom osječkopoljskim i baranjskim Heruvimom. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo Preosveštenstvo… »
Miloš Vučević posetio manastir na Dalj planini: "Uručio sam vladiki Krmčiju Svetog Save"
Blic 13.06.2025
Miloš Vučević, predsednik SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim… »
(Foto) lider SNS Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini Pogledajte kakvu relikviju je poklonio Episkopu…
Dnevnik 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. -Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Poklonio relikviju episkopu FOTO
B92 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vesti dana »
Ko je Ali Laridžani, iranski “Kenedi” koji je preuzeo kormilo nakon smrti ajatolaha Hamneija?
Euronews pre 48 minutajoš 26 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno sa kišom i snegom u planinskim predelima, blago zahlađenje
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 25 povezanih