Povezane vesti
Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Vladiki poklonio relikviju koja svedoči o srpskoj državnosti
Kurir 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini
Politika 13.06.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je danas manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini i razgovarao sa episkopom osječkopoljskim i baranjskim Heruvimom. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo Preosveštenstvo… »
Miloš Vučević posetio manastir na Dalj planini: "Uručio sam vladiki Krmčiju Svetog Save"
Blic 13.06.2025
Miloš Vučević, predsednik SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim… »
(Foto) lider SNS Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini Pogledajte kakvu relikviju je poklonio Episkopu…
Dnevnik 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. -Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Poklonio relikviju episkopu FOTO
B92 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vesti dana »
Tramp progovorio o odnosu sa Meloni: Dopada mi se Đorđa, dobra je osoba, ali...
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO: Skupština završila rad, nastavak zasedanja sutra u 10 časova
Insajder pre 38 minutajoš 38 povezanih
Da li Veselin Milić može da se vrati u fotelju prvog policajca Beograda: Da li mu je MUP "odškrinuo" vrata šturim saopštenjem o smeni?
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
Britanska vojska: Pogođena tri tankera u Hormuskom moreuzu
Serbian News Media pre 38 minutajoš 34 povezane