Povezane vesti
Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Vladiki poklonio relikviju koja svedoči o srpskoj državnosti
Kurir 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini
Politika 13.06.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je danas manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini i razgovarao sa episkopom osječkopoljskim i baranjskim Heruvimom. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo Preosveštenstvo… »
Miloš Vučević posetio manastir na Dalj planini: "Uručio sam vladiki Krmčiju Svetog Save"
Blic 13.06.2025
Miloš Vučević, predsednik SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim… »
(Foto) lider SNS Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini Pogledajte kakvu relikviju je poklonio Episkopu…
Dnevnik 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. -Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Poklonio relikviju episkopu FOTO
B92 13.06.2025
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vesti dana »

Viki okupila estradu na punoletstvu sina: Kompozitor doveo 30 godina mlađu devojku, pevač u džipu od 100.000€
Telegraf pre 3 minutajoš 40 povezanih

Greta Tunberg i aktivisti flotile lišeni hrane i vode tokom zatočeništva u Izraelu
Mašina pre 3 satajoš 30 povezanih

Makron zatražio od Lekornija da još jednom pregovara sa partijama
Politika pre 23 minutajoš 29 povezanih

Plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 28 minutajoš 40 povezanih