Povezane vesti

Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Vladiki poklonio relikviju koja svedoči o srpskoj državnosti

Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Vladiki poklonio relikviju koja svedoči o srpskoj državnosti

Kurir pre 2 dana
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini

Vučević posetio manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini

Politika pre 2 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je danas manastir Uspenja Presvete Bogorodice na Dalj planini i razgovarao sa episkopom osječkopoljskim i baranjskim Heruvimom. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo Preosveštenstvo… »
Miloš Vučević posetio manastir na Dalj planini: "Uručio sam vladiki Krmčiju Svetog Save"

Miloš Vučević posetio manastir na Dalj planini: "Uručio sam vladiki Krmčiju Svetog Save"

Blic pre 2 dana
Miloš Vučević, predsednik SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja, posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. - Imao sam čast danas da ponovo posetim… »
(Foto) lider SNS Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini Pogledajte kakvu relikviju je poklonio Episkopu…

(Foto) lider SNS Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini Pogledajte kakvu relikviju je poklonio Episkopu…

Dnevnik pre 2 dana
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. -Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »
Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Poklonio relikviju episkopu FOTO

Vučević posetio srpski manastir na Dalj planini: Poklonio relikviju episkopu FOTO

B92 pre 2 dana
Lider SNS i savetnik predsednika za regionalna pitanja Miloš Vučević posetio je Njegovo Preosveštenstvo Episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima u manastiru Uspenja Presvete Bogorodice u Dalj planini. "Imao sam čast danas da ponovo posetim Njegovo… »

Vesti dana »