Повезане вести

Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини: Владики поклонио реликвију која сведочи о српској државности

Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини: Владики поклонио реликвију која сведочи о српској државности

Курир 13.06.2025
Лидер СНС и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. - Имао сам част данас… »
Вучевић посетио манастир Успења Пресвете Богородице на Даљ планини

Вучевић посетио манастир Успења Пресвете Богородице на Даљ планини

Политика 13.06.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић посетио је данас манастир Успења Пресвете Богородице на Даљ планини и разговарао са епископом осјечкопољским и барањским Херувимом. "Имао сам част данас да поново посетим… »
Милош Вучевић посетио манастир на Даљ планини: "Уручио сам владики Крмчију Светог Саве"

Милош Вучевић посетио манастир на Даљ планини: "Уручио сам владики Крмчију Светог Саве"

Блиц 13.06.2025
Милош Вучевић, председник СНС и саветник председника за регионална питања, посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. - Имао сам част… »
(Фото) лидер СНС Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини Погледајте какву реликвију је поклонио Епископу…

(Фото) лидер СНС Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини Погледајте какву реликвију је поклонио Епископу…

Дневник 13.06.2025
Лидер СНС и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. -Имао сам част данас да… »
Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини: Поклонио реликвију епископу ФОТО

Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини: Поклонио реликвију епископу ФОТО

Б92 13.06.2025
Лидер СНС и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. "Имао сам част данас да… »

Вести дана »