Повезане вести
Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини: Владики поклонио реликвију која сведочи о српској државности
Курир 13.06.2025
Лидер СНС и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. - Имао сам част данас… »
Вучевић посетио манастир Успења Пресвете Богородице на Даљ планини
Политика 13.06.2025
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић посетио је данас манастир Успења Пресвете Богородице на Даљ планини и разговарао са епископом осјечкопољским и барањским Херувимом. "Имао сам част данас да поново посетим… »
Милош Вучевић посетио манастир на Даљ планини: "Уручио сам владики Крмчију Светог Саве"
Блиц 13.06.2025
Милош Вучевић, председник СНС и саветник председника за регионална питања, посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. - Имао сам част… »
(Фото) лидер СНС Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини Погледајте какву реликвију је поклонио Епископу…
Дневник 13.06.2025
Лидер СНС и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. -Имао сам част данас да… »
Вучевић посетио српски манастир на Даљ планини: Поклонио реликвију епископу ФОТО
Б92 13.06.2025
Лидер СНС и саветник председника за регионална питања Милош Вучевић посетио је Његово Преосвештенство Епископа осечкопољског и барањског Херувима у манастиру Успења Пресвете Богородице у Даљ планини. "Имао сам част данас да… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана