Povezane vesti
"Podneo sam krivičnu prijavu protiv lica koja mi nisu dozvolila sa uđem na moj fakultet" Vladimir Balać, student ftn, nada se…
Dnevnik pre 2 dana
Vladimir Balać, student na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, podneo je danas krivičnu prijavu protiv lica koja mu nisu dozvolila da uđe na fakultet. - Izlazim iz suda, podneo sam krivičnu prijavu protiv lica koja mi nisu dozvolila da uđem na moj… »
Balać podneo krivičnu prijavu protiv blokadera koji mu nisu dali da uđe na fakultet Jednom od najboljih studenata ograničili…
Kurir pre 2 dana
Vladimir Balać, student na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, podneo je danas krivičnu prijavu protiv lica koja mu nisu dozvolila da uđe na fakultet. - Izlazim iz suda, podneo sam krivičnu prijavu protiv lica koja mi nisu dozvolila da uđem na moj… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 5 satijoš 20 povezanih

Iran lansirao novi talas raketa na Izrael, u Teheranu se čule jake eksplozije
RTV pre 14 minutajoš 107 povezanih

Vlada Srbije oštro demantovala Vučevića i prorežimske tabloide: „Nanosite štetu državi“
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih

Vojna parada u Vašingtonu, širom SAD demonstracije protiv Trampa
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih