Povezane vesti
Balać podneo krivičnu prijavu protiv blokadera koji mu nisu dali da uđe na fakultet Jednom od najboljih studenata ograničili…
Kurir 13.06.2025
Vladimir Balać, student na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, podneo je danas krivičnu prijavu protiv lica koja mu nisu dozvolila da uđe na fakultet. - Izlazim iz suda, podneo sam krivičnu prijavu protiv lica koja mi nisu dozvolila da uđem na moj… »
"Podneo sam krivičnu prijavu protiv lica koja mi nisu dozvolila sa uđem na moj fakultet" Vladimir Balać, student ftn, nada se…
Dnevnik 13.06.2025
Vladimir Balać, student na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, podneo je danas krivičnu prijavu protiv lica koja mu nisu dozvolila da uđe na fakultet. - Izlazim iz suda, podneo sam krivičnu prijavu protiv lica koja mi nisu dozvolila da uđem na moj… »
Vesti dana »
Sednica o nepoverenju Vladi: Oštra rasprava opozicije i ministara, sutra nastavak (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 97 povezanih
'Trka s vremenom pre toplotnog talasa': Francuska i Španija u borbi protiv šumskih požara
BBC News pre 36 minutajoš 41 povezana
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 46 povezanih
Pretio pištoljem ženi i maloletnim ćerkama! Užas u Pančevu: Policija pronašla još oružja, vređao i policijskog službenika
Blic pre 21 minutajoš 20 povezanih