Povezane vesti
Dačić i Eštok razgovarali o saradnji, borbi protiv kriminala, iregularne migracije
RTV 13.06.2025
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Slovačke Republike Matušem Šutajem Eštokom s kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dva ministarstva u… »
Dačić i Eštok razgovarali o saradnji i iregularnim migracijama
Politika 13.06.2025
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Slovačke Republike Matušem Šutajem Eštokom s kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dva ministarstva u oblasti… »
Dačić i Eštok razgovarali o saradnji, borbi protiv kriminala, iregularne migracije
Telegraf 13.06.2025
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Slovačke Republike Matušem Šutajem Eštokom s kojim je razgovarao o daljem unapređenju saradnje dva ministarstva u oblasti… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice – odavanje pošte i šetnje u više gradova širom Srbije
RTS pre 9 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 29 minutajoš 48 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 48 minutajoš 29 povezanih

Duarte: Košti sam dao gol kao igrač Gimaraeša (foto, video)
Sportski žurnal pre 34 minutajoš 38 povezanih

"Neka se plaše neki drugi, ja se ne plašim": Nadica Ademov zapretila na rođendanu sina, zapušila usta kolegama
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane