Povezane vesti

dm babybonus godinama podrška roditeljima, sada još jednostavniji u aplikaciji Moj dm

dm babybonus godinama podrška roditeljima, sada još jednostavniji u aplikaciji Moj dm

Nedeljnik pre 1 dan
Kompanija dm drogerie markt predstavila je novi dm babybonus, koji će sada, kroz aplikaciju Moj dm, roditeljima biti još pristupačniji i lakši za korišćenje. Nova verzija dm babybonusa donosi ekskluzivne kupone, korisne savete i pažljivo odabrana… »
Važna vest za roditelje: dm babybonus od sada još jednostavniji u aplikaciji Moj dm

Važna vest za roditelje: dm babybonus od sada još jednostavniji u aplikaciji Moj dm

BizLife pre 1 dan
Kompanija dm drogerie markt predstavila je novi dm babybonus, koji će sada, kroz aplikaciju Moj dm, roditeljima biti još pristupačniji i lakši za korišćenje. Nova verzija dm babybonusa donosi ekskluzivne kupone, korisne savete i pažljivo odabrana… »
Kompanija dm predstavila novi dm babybonus u mobilnoj aplikaciji

Kompanija dm predstavila novi dm babybonus u mobilnoj aplikaciji

InStore pre 1 dan
Kompanija dm drogerie markt predstavila je novi dm babybonus, koji će sada, kroz aplikaciju Moj dm, roditeljima biti još pristupačniji i lakši za korišćenje. Aktivacijom dm babybonusa korisnici dobijaju sadržaj koji je u potpunosti prilagođen njihovoj… »

Vesti dana »