Povezane vesti

Bokan čestitao Partizanu pa otkrio kakve će biti finansije Budućnosti

Bokan čestitao Partizanu pa otkrio kakve će biti finansije Budućnosti

Sportske.net 13.06.2025
Predsednik Košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan čestitao je ekipi Partizana osvojenu titulu AdmiralBet ABA lige i nagovesio da će njegov tim biti stabilniji u narednom periodu. Budućnost je zaista igrala fenomenalno tokom čitave sezone. Prvo mesto u… »
Dragan Bokan čestitao Partizanu i otkrio neverovatne vesti: "Pričao sam sa premijerom Crne Gore..."

Dragan Bokan čestitao Partizanu i otkrio neverovatne vesti: "Pričao sam sa premijerom Crne Gore..."

Telegraf 13.06.2025
Predsednik podgoričke Budućnost Dragan Bokan, dan posle poraza crnogorskog tima od Partizana u finalnoj seriji ABA lige dao je intervju za sajt kluba u kojem je govorio o finalu, aktuelnoj sezoni, ali i planovima. On je na početku razgovora izneo… »
Dok je Partizan slavio, Tajrik Džons se naljutio na saigrača: Zbog ovoga je centar crno-belih "poludeo"

Dok je Partizan slavio, Tajrik Džons se naljutio na saigrača: Zbog ovoga je centar crno-belih "poludeo"

Telegraf 13.06.2025
Košarkaši Partizana su sinoć osvojili ABA ligu pobedom od 3:1 u finalnoj seriji protiv Budućnosti, te su tako došli do osmog šampionskog naslova u istoriji kada je u pitanju regionalno takmičenje. Crno-beli su u Beogradu totalno pokazali dominaciju… »
"Veliki trofej, hvala svima koji podržavaju KK Partizan!" Oglasio se predsednik crno-belih nakon osvajanja ABA lige

"Veliki trofej, hvala svima koji podržavaju KK Partizan!" Oglasio se predsednik crno-belih nakon osvajanja ABA lige

Večernje novosti 13.06.2025
Veliki trofej za nas, moj šesti otkad sam na čelu kluba, klupski 50. i sve to u godini kada slavimo 80. rođendan. Hvala svima koji podržavaju naš klub, rekao je trener KK Partizan Ostoja Mijailović nakon osvajanja ABA lige. FOTO: N. Skednerija Crno-beli… »
Oglasio se Mijailović: Veliki trofej za nas, hvala svima koji podržavaju KK Partizan

Oglasio se Mijailović: Veliki trofej za nas, hvala svima koji podržavaju KK Partizan

Dnevnik 13.06.2025
BEOGRAD: Veliki trofej za nas, moj šesti otkad sam na čelu kluba, klupski 50. i sve to u godini kada slavimo 80. rođendan. Hvala svima koji podržavaju naš klub, rekao je trener KK Partizan Ostoja Mijailović nakon osvajanja ABA lige. Crno-beli su sinoć… »
Javio se Mijailović posle ABA titule i poslao jaku poruku FOTO

Javio se Mijailović posle ABA titule i poslao jaku poruku FOTO

B92 13.06.2025
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se dan nakon osvajanja titule u ABA ligi. Crno-beli su u četvrtak uveče savladali Budućnost 90:75 i sa 3-1 u seriji rekordni osmi put osvojili regionalno takmičenje. "Veliki trofej za nas… »
Mijailović: Hvala Budućnosti na gospodskom ponašanju

Mijailović: Hvala Budućnosti na gospodskom ponašanju

RTS 13.06.2025
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović čestitao je titulu šampiona ABA lige svim navijačima crno-belih, a ekipi Budućnosti je zahvalio na gospodskom ponašanju. Košarkaši Partizana osmi put su u četvrtak osvojili regionalnu ABA ligu… »
Ostoja Mijailović se zahvalio Grobarima i ekipi Budućnosti : "Gospodsko ponašanje..."

Ostoja Mijailović se zahvalio Grobarima i ekipi Budućnosti : "Gospodsko ponašanje..."

Telegraf 13.06.2025
Košarkaši Partizanaosvojili su titulu šampiona ABA lige nakon što su u četvrtoj utakmici finalne serije savladali Budućnost i tako sa ukupnih 3:1 podigli pehar regionalnog takmičenja. Dan nakon velikog uspeha, oglasio se i predsednik kluba Ostoja… »
Bokan: Zajedno možemo sve, razjedinjeni ništa!

Bokan: Zajedno možemo sve, razjedinjeni ništa!

Sport klub 13.06.2025
Utisci posle finalne serije ABA lige su još uvek sveži, a predsednik Budućnosti, Dragan Bokan, oglasio se, tačnije dao je itvervju za klupski sajt u kojem je govorio o sezoni, planovima za budućnost. Podsećanja radi, Budućnost je u konkurenciji velikih… »

Vesti dana »