Povezane vesti
Bokan čestitao Partizanu pa otkrio kakve će biti finansije Budućnosti
Sportske.net pre 2 dana
Predsednik Košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan čestitao je ekipi Partizana osvojenu titulu AdmiralBet ABA lige i nagovesio da će njegov tim biti stabilniji u narednom periodu. Budućnost je zaista igrala fenomenalno tokom čitave sezone. Prvo mesto u… »
Dragan Bokan čestitao Partizanu i otkrio neverovatne vesti: "Pričao sam sa premijerom Crne Gore..."
Telegraf pre 2 dana
Predsednik podgoričke Budućnost Dragan Bokan, dan posle poraza crnogorskog tima od Partizana u finalnoj seriji ABA lige dao je intervju za sajt kluba u kojem je govorio o finalu, aktuelnoj sezoni, ali i planovima. On je na početku razgovora izneo… »
Dok je Partizan slavio, Tajrik Džons se naljutio na saigrača: Zbog ovoga je centar crno-belih "poludeo"
Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana su sinoć osvojili ABA ligu pobedom od 3:1 u finalnoj seriji protiv Budućnosti, te su tako došli do osmog šampionskog naslova u istoriji kada je u pitanju regionalno takmičenje. Crno-beli su u Beogradu totalno pokazali dominaciju… »
"Veliki trofej, hvala svima koji podržavaju KK Partizan!" Oglasio se predsednik crno-belih nakon osvajanja ABA lige
Večernje novosti pre 1 dan
Veliki trofej za nas, moj šesti otkad sam na čelu kluba, klupski 50. i sve to u godini kada slavimo 80. rođendan. Hvala svima koji podržavaju naš klub, rekao je trener KK Partizan Ostoja Mijailović nakon osvajanja ABA lige. FOTO: N. Skednerija Crno-beli… »
Oglasio se Mijailović: Veliki trofej za nas, hvala svima koji podržavaju KK Partizan
Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Veliki trofej za nas, moj šesti otkad sam na čelu kluba, klupski 50. i sve to u godini kada slavimo 80. rođendan. Hvala svima koji podržavaju naš klub, rekao je trener KK Partizan Ostoja Mijailović nakon osvajanja ABA lige. Crno-beli su sinoć… »
Javio se Mijailović posle ABA titule i poslao jaku poruku FOTO
B92 pre 1 dan
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se dan nakon osvajanja titule u ABA ligi. Crno-beli su u četvrtak uveče savladali Budućnost 90:75 i sa 3-1 u seriji rekordni osmi put osvojili regionalno takmičenje. "Veliki trofej za nas… »
Mijailović: Hvala Budućnosti na gospodskom ponašanju
RTS pre 1 dan
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović čestitao je titulu šampiona ABA lige svim navijačima crno-belih, a ekipi Budućnosti je zahvalio na gospodskom ponašanju. Košarkaši Partizana osmi put su u četvrtak osvojili regionalnu ABA ligu… »
Ostoja Mijailović se zahvalio Grobarima i ekipi Budućnosti : "Gospodsko ponašanje..."
Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizanaosvojili su titulu šampiona ABA lige nakon što su u četvrtoj utakmici finalne serije savladali Budućnost i tako sa ukupnih 3:1 podigli pehar regionalnog takmičenja. Dan nakon velikog uspeha, oglasio se i predsednik kluba Ostoja… »
Bokan: Zajedno možemo sve, razjedinjeni ništa!
Sport klub pre 1 dan
Utisci posle finalne serije ABA lige su još uvek sveži, a predsednik Budućnosti, Dragan Bokan, oglasio se, tačnije dao je itvervju za klupski sajt u kojem je govorio o sezoni, planovima za budućnost. Podsećanja radi, Budućnost je u konkurenciji velikih… »
Vesti dana »

Pobednik farme je Kristijan Golubović! Osvojio glavnu nagradu, Peca zauzeo drugo mesto
Alo pre 1 satjoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"Bez kraljeva": Stotine hiljada ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane

Đurđević Stamenkovski: Košare najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja
Blic pre 1 satjoš 1 povezana