Povezane vesti
Zvanično: Mateja Milovanović četiri godine u Partizanu!
Telegraf pre 2 dana
Centralni defanzivac Herenvena, nekadašnji đak Ajaksove škole fudbala – Mateja Milovanović (21), prvo je počajanje Partizana u letnjem prelaznom roku, kako je u četvrtak Telegraf.rs najavio. Mladi fudbaler je potpisao ugovor na četiri godine, a odmah… »
Veliko pojačanje za Partizan – stigao je Mateja!
Sputnik pre 1 dan
Mateja Milovanović, mladi srpski fudbaler, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, potvrdio je klub. Posle omladinske škole Ajaksa i igranja u holandskog Herenvenu, Mateja Milovanović pojačaće Partizan. Perspektivni srpski fudbaler zabeležio… »
Milovanović u Humskoj: Navijači od mene mogu da očekuju borbu i lepršavu igru
Sportski žurnal pre 1 dan
Mateja je prošao čuvenu omladinsku školu Ajaksa, prošle godine je nastupao za ekipu Herenvena. Nakon što je Gajas Zahid produžio ugovor na još godinu dana, nova uprava kluba na čelu sa generalnim direktorom Dankom Lazovićem i potpredsednikom zaduženom za… »
Ajaksov đak u Humskoj - Milovanović prvo letnje pojačanje Partizana
RTS pre 1 dan
Dosadašnji fudbaler holandskog Herenvena Mateja Milovanović novi je član Partizana, saopštili su crno-beli. Mateja Milovanović je sa čelnicima Partizana potpisao četvorogodišnji ugovor i već večeras će se staviti na raspolaganje treneru Srđanu… »
Mateja Milovanović novi fudbaler Partizana
Radio sto plus pre 1 dan
Milovanović (21) je sa beogradskim klubom potpisao ugovor do 2029. godine, piše na sajtu Partizana. “Osećaj je fenomenalan! Drago mi je što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Partizan. Navijači mogu od mene da očekuju borbu na terenu i lepršavu… »
Pojačanje u Humskoj: Milovanović potpisao
Sport klub pre 1 dan
Mateja Milovanović novi je fudbaler Partizana. Mladi fudbaler dolazi iz Herenvena sa kojim je prethodno raskinuo ugovor. Pokriva poziciju štopera, levonog je i po potrebi može da igra i na poziciji levog beka. Milovanović predstavlja drugo pojačanje… »
Partizan doveo srpskog bisera: Igrao za Ajaks i Herenven, sad je bedem crno-belih
Mondo pre 1 dan
Mateja Milovanović je zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. Partizan ima novog fudbalera. Do sada je bilo priče o tome, ali sada je Mateja Milovanović zvanično postao fudbaler crno-belih. Štoper koji dolazi iz Herenvena potpisao je ugovor do leta 2029… »
Partizan doveo pojačanje iz holandije: Srpski štoper koji je prošao omladinsku školu Ajaksa stigao u Humsku
Kurir pre 1 dan
Fudbalerima Partizana, koji se nalaze na Zlatiboru gde sprovode prvu fazu priprema za novu sezonu, uskoro će se pridružiti Mateja Milovanović (21). Momak koji je rođen 2004. godine i igra na poziciji štopera, a odlično se snalazi i kao levi bek, potpisao… »
Crno-beli dobili pravo pojačanje Mateja Milovanović potpisao ugovor sa Partizanom
Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Srpski fudbaler Mateja Milovanović potpisao je ugovor sa Partizanom, saopštio je danas klub iz Humske. Milovanović (21) je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, a u klub dolazi iz Herenvena. "Osećaj je fenomenalan. Drago mi je što sam… »
Prvo letnje pojačanje stiglo u humsku! Partizan doveo fudbalera iz Holandije
Večernje novosti pre 1 dan
Centralni defanzivac Herenvena, nekadašnji đak Ajaksove škole fudbala – Mateja Milovanović (21), prvo je počajanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Foto: FK Partizan Mateja Milovanović, dosadašnji fudbaler holandskog Herenvena, potpisao je… »
Mateja Milovanović potpisao ugovor sa Partizanom
Politika pre 1 dan
Srpski fudbaler Mateja Milovanović potpisao je ugovor sa Partizanom, saopštio je danas klub iz Humske. Milovanović (21) je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, a u klub dolazi iz Herenvena. "Osećaj je fenomenalan. Drago mi je što sam potpisao… »
ZVANIČNO - Partizan predstavio prvo pojačanje!
Sportske.net pre 1 dan
Mladi srpski štoper rođen u Holandiji Mateja Milovanović prvo je pojačanje crno-belih, potvrdio je klub iz Humske. Nekadašnji polaznik Ajaksove akademije fudbala ima 21 godinu, a u Partizan dolazi iz redova holandskog Herenvena za koji je nastupao u… »
Partizan doveo pojačanje iz Holandije, stigao mladi srpski defanzivac
Nova pre 1 dan
Fudbalski klub Partizan sa ozbiljnim ambicijama ulazi u narednu sezonu, a već polako se formira tim sa pojačanjima kojih će i te kako biti. Nakon što su Gajas Zahid i Bibars Natho produžili ugovor na još godinu dana, „nova“ uprava kluba na čelu sa… »
Partizan dobio prvo pojačanje
B92 pre 1 dan
Fudbalski klub Partizan dobio je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Radi se o mladom Mateji Milovanoviću, polazniku Ajaksove škole fudbala i dosadašnji član Herenvena, koji je sa crno-belima potpisao ugovor na četiri godine. Milovanović će se… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: Studenti čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Nova pre 5 satijoš 20 povezanih

Novi talas iranskog raketnog napada na Izrael, sirene u Tel Avivu i Jerusalimu
RTS pre 9 minutajoš 107 povezanih

Vlada Srbije: Rektor Đokić nije bio pozvan na sastanak premijera sa drugim rektorima
Sputnik pre 2 satajoš 12 povezanih

Vojna parada u Vašingtonu, širom SAD demonstracije protiv Trampa
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih