Povezane vesti
"Zadužio nas je zauvek" Sanja Kužet otkrila veliku tajnu o Saši Popoviću, ove detalje niko nije znao
Alo 13.06.2025
Kužetova je takođe otkrila kako se nosi s prolaznošću slave i starenjem pred kamerama. Voditeljka Sanja Kužet otkrila je svoje emotivne utiske o radu na Zvezdama Granda, osvrnuvši se i na svoje iskustvo u javnom životu, ali i na pokojnog Sašu Popovića… »
Sanja Kužet otkrila sve O Saši Popoviću! Voditeljka otvorila dušu, priznala kakav je bio iza kamera: O njemu imam samo...
Kurir 13.06.2025
Jedna od omiljenih TV voditeljki na Balkanu, Sanja Kužet, otvorila je dušu o svom iskustvu u " Zvezdama Granda", pritiscima javnog života i svom mišljenju o pokojnom Saši Popoviću. Naime, Sanja tvrdi da je Saša ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj… »
"Vreme će pokazati" Sanja Kužet progovorila o Saši Popoviću i njegovoj ostavštini: "Zadužio nas je zauvek"
Telegraf 13.06.2025
Voditeljka Sanja Kužet, podelila je svoje emotivne utiske o radu na "Zvezdama Granda", ali i o svom iskustvu u javnom životu i o pokojnom Saši Popoviću, koga pamti po najlepšem. - O njemu imam samo najlepše mišljenje. Bio je veliki čovek u svom poslu i… »
Sanja Kužet progovorila O Saši Popoviću: Više nije mogla da ćuti: "Vreme će sve pokazati"
Blic 13.06.2025
Jedna od omiljenih TV voditeljki na Balkanu, Sanja Kužet, otvorila je dušu o svom iskustvu u "Zvezdama Granda", pritiscima javnog života i svom mišljenju o pokojnom Saši Popoviću. Naime, Sanja tvrdi da je Saša ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj… »
Vesti dana »

"Darko je bolje, razgovarao sam sa njim": Vučić saopštio poslednje informacije o stanju Glišića nakon što je doživeo moždani udar u progamu uživo
Blic pre 1 minutjoš 24 povezane

Sprečen promet velike količine pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Srbiji, uhapšene dve osobe
Sputnik pre 1 satjoš 18 povezanih

Protest i incidenti ispred prostorija SNS-a u Zemunu i Novom Beogradu
NIN pre 50 minutajoš 16 povezanih