Povezane vesti

"Zadužio nas je zauvek" Sanja Kužet otkrila veliku tajnu o Saši Popoviću, ove detalje niko nije znao

"Zadužio nas je zauvek" Sanja Kužet otkrila veliku tajnu o Saši Popoviću, ove detalje niko nije znao

Alo pre 1 dan
Kužetova je takođe otkrila kako se nosi s prolaznošću slave i starenjem pred kamerama. Voditeljka Sanja Kužet otkrila je svoje emotivne utiske o radu na Zvezdama Granda, osvrnuvši se i na svoje iskustvo u javnom životu, ali i na pokojnog Sašu Popovića… »
Sanja Kužet otkrila sve O Saši Popoviću! Voditeljka otvorila dušu, priznala kakav je bio iza kamera: O njemu imam samo...

Sanja Kužet otkrila sve O Saši Popoviću! Voditeljka otvorila dušu, priznala kakav je bio iza kamera: O njemu imam samo...

Kurir pre 1 dan
Jedna od omiljenih TV voditeljki na Balkanu, Sanja Kužet, otvorila je dušu o svom iskustvu u " Zvezdama Granda", pritiscima javnog života i svom mišljenju o pokojnom Saši Popoviću. Naime, Sanja tvrdi da je Saša ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj… »
"Vreme će pokazati" Sanja Kužet progovorila o Saši Popoviću i njegovoj ostavštini: "Zadužio nas je zauvek"

"Vreme će pokazati" Sanja Kužet progovorila o Saši Popoviću i njegovoj ostavštini: "Zadužio nas je zauvek"

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Sanja Kužet, podelila je svoje emotivne utiske o radu na "Zvezdama Granda", ali i o svom iskustvu u javnom životu i o pokojnom Saši Popoviću, koga pamti po najlepšem. - O njemu imam samo najlepše mišljenje. Bio je veliki čovek u svom poslu i… »
Sanja Kužet progovorila O Saši Popoviću: Više nije mogla da ćuti: "Vreme će sve pokazati"

Sanja Kužet progovorila O Saši Popoviću: Više nije mogla da ćuti: "Vreme će sve pokazati"

Blic pre 1 dan
Jedna od omiljenih TV voditeljki na Balkanu, Sanja Kužet, otvorila je dušu o svom iskustvu u "Zvezdama Granda", pritiscima javnog života i svom mišljenju o pokojnom Saši Popoviću. Naime, Sanja tvrdi da je Saša ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj… »

Vesti dana »