Povezane vesti
"Izdržala sam sve, ali više ne mogu!" Žena Kristijana Golubovića šokirala pred finale Farme: "Shvatila sam..."
Telegraf 13.06.2025
Uoči velikog finala rijalitija "Farma", koje je zakazano za sutra, 14. juna, Kristina Spalević, partnerka Kristijana Golubovića, otkriva kako će izgledati njihovo ponovno okupljanje, ali i kakve je sve izazove prošla tokom njegovog boravka u rijalitiju… »
Žena Kristijana Golubovića šokirala izjavom: Pred finale otkrila da menja ploču: "Na izmaku sam snage"
Blic 13.06.2025
Finale popularnog rijalitija "Farma" zakazano je za sutra, a Kristina Spalević, partnerka Kristijana Golubovića, podelila je svoje planove za proslavu i otkrila kako će izgledati njihov život nakon njegovog povratka. Kristina je otkrila da planira veselo… »
"Odvikla sam se od Kristijana, smetaće mi u nekim stvarima" Golubović se posle devet meseci vraća kući, ovako će ga dočekati…
Kurir 13.06.2025
Finale "Farme" održaće se sutra uveče, a Kristina Spalević je u iščekivanju proglašenja pobednika otkrila da je za ovih devet meseci uspela da ispravi neke svoje navike oko kojih je često imala polemike sa nevenčanim suprugom Kristijanom Golubovićem… »
Vesti dana »

DS: Batinaši SNS pretukli člana naše stranke, organizator napada Miloš Vučević
Vreme pre 30 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 39 povezanih

"Zelenski će morati da donese teške odluke" Teritorije Ukrajine na pregovaračkom stolu, Kličko najavio crne dane
Alo pre 10 minutajoš 36 povezanih

Stević upozorava: Saobraćaj krcat, granice pune, Guča pod totalnom blokadom!
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih