Povezane vesti
"Izdržala sam sve, ali više ne mogu!" Žena Kristijana Golubovića šokirala pred finale Farme: "Shvatila sam..."
Telegraf pre 1 dan
Uoči velikog finala rijalitija "Farma", koje je zakazano za sutra, 14. juna, Kristina Spalević, partnerka Kristijana Golubovića, otkriva kako će izgledati njihovo ponovno okupljanje, ali i kakve je sve izazove prošla tokom njegovog boravka u rijalitiju… »
Žena Kristijana Golubovića šokirala izjavom: Pred finale otkrila da menja ploču: "Na izmaku sam snage"
Blic pre 1 dan
Finale popularnog rijalitija "Farma" zakazano je za sutra, a Kristina Spalević, partnerka Kristijana Golubovića, podelila je svoje planove za proslavu i otkrila kako će izgledati njihov život nakon njegovog povratka. Kristina je otkrila da planira veselo… »
"Odvikla sam se od Kristijana, smetaće mi u nekim stvarima" Golubović se posle devet meseci vraća kući, ovako će ga dočekati…
Kurir pre 1 dan
Finale "Farme" održaće se sutra uveče, a Kristina Spalević je u iščekivanju proglašenja pobednika otkrila da je za ovih devet meseci uspela da ispravi neke svoje navike oko kojih je često imala polemike sa nevenčanim suprugom Kristijanom Golubovićem… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović odneo 20.000 evra sa farme Rijaliti učesmik otkrio u šta ulaže sav taj novac
Alo pre 58 minutajoš 13 povezanih

Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učini i Amerika
Telegraf pre 28 minutajoš 11 povezanih

Tramp: U slučaju iranskog napada na SAD uslediće odgovor koji do sada nije viđen
Sputnik pre 3 minutajoš 8 povezanih