Повезане вести

"Издржала сам све, али више не могу!" Жена Кристијана Голубовића шокирала пред финале Фарме: "Схватила сам..."

"Издржала сам све, али више не могу!" Жена Кристијана Голубовића шокирала пред финале Фарме: "Схватила сам..."

Телеграф 13.06.2025
Уочи великог финала ријалитија "Фарма", које је заказано за сутра, 14. јуна, Кристина Спалевић, партнерка Кристијана Голубовића, открива како ће изгледати њихово поновно окупљање, али и какве је све изазове прошла током… »
Жена Кристијана Голубовића шокирала изјавом: Пред финале открила да мења плочу: "На измаку сам снаге"

Жена Кристијана Голубовића шокирала изјавом: Пред финале открила да мења плочу: "На измаку сам снаге"

Блиц 13.06.2025
Финале популарног ријалитија "Фарма" заказано је за сутра, а Кристина Спалевић, партнерка Кристијана Голубовића, поделила је своје планове за прославу и открила како ће изгледати њихов живот након његовог повратка. Кристина је… »
"Одвикла сам се од Кристијана, сметаће ми у неким стварима" Голубовић се после девет месеци враћа кући, овако ће га дочекати…

"Одвикла сам се од Кристијана, сметаће ми у неким стварима" Голубовић се после девет месеци враћа кући, овако ће га дочекати…

Курир 13.06.2025
Финале "Фарме" одржаће се сутра увече, а Кристина Спалевић је у ишчекивању проглашења победника открила да је за ових девет месеци успела да исправи неке своје навике око којих је често имала полемике са невенчаним супругом… »

Вести дана »