Povezane vesti
"Izdržala sam sve, ali više ne mogu!" Žena Kristijana Golubovića šokirala pred finale Farme: "Shvatila sam..."
Telegraf 13.06.2025
Uoči velikog finala rijalitija "Farma", koje je zakazano za sutra, 14. juna, Kristina Spalević, partnerka Kristijana Golubovića, otkriva kako će izgledati njihovo ponovno okupljanje, ali i kakve je sve izazove prošla tokom njegovog boravka u rijalitiju… »
Žena Kristijana Golubovića šokirala izjavom: Pred finale otkrila da menja ploču: "Na izmaku sam snage"
Blic 13.06.2025
Finale popularnog rijalitija "Farma" zakazano je za sutra, a Kristina Spalević, partnerka Kristijana Golubovića, podelila je svoje planove za proslavu i otkrila kako će izgledati njihov život nakon njegovog povratka. Kristina je otkrila da planira veselo… »
"Odvikla sam se od Kristijana, smetaće mi u nekim stvarima" Golubović se posle devet meseci vraća kući, ovako će ga dočekati…
Kurir 13.06.2025
Finale "Farme" održaće se sutra uveče, a Kristina Spalević je u iščekivanju proglašenja pobednika otkrila da je za ovih devet meseci uspela da ispravi neke svoje navike oko kojih je često imala polemike sa nevenčanim suprugom Kristijanom Golubovićem… »
Vesti dana »
Saslušan piroman koji je zapalio auto baka prasetu: Novi detalji uništavanja "brabusa" od pola miliona evra, Više tužilaštvo pokrenulo istragu!
Kurir pre 17 minutajoš 25 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkcij
Beta pre 57 minutajoš 34 povezane
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Morava info pre 4 satijoš 15 povezanih
Britanski kralj podržava istragu protiv svog brata: Pravda mora biti zadovoljena
Beta pre 32 minutajoš 27 povezanih
Srbija inicirala dijalog sa EU: Sastanak o stanju na tržištu mleka 25. februara
In medija pre 12 minutajoš 24 povezane