Povezane vesti

"Došla mi je poluživa, nije znala da gleda na sat, bila je uništena, plakala sam" Ispovest pevačice koja je usvojila rijaliti…

"Došla mi je poluživa, nije znala da gleda na sat, bila je uništena, plakala sam" Ispovest pevačice koja je usvojila rijaliti…

Kurir pre 1 dan
Čitavu javnost je uznemirila potresna ispovest učesnice "Farme" Aleksandre Babejićkoja je na početku rijalitija otkrila da je tokom odrastanja zlostavljana od strane svoje majke, a da ju je potom stariji komšija i silovao kao maloletnicu koji je tu… »
"Došla je poluživa, nije znala da gleda na sat": Pevačica usvojila rijaliti učesnicu, pa prošla kroz pakao: "Moj život je…

"Došla je poluživa, nije znala da gleda na sat": Pevačica usvojila rijaliti učesnicu, pa prošla kroz pakao: "Moj život je…

Blic pre 1 dan
Učesnica rijalitija "Farma" Aleksandra Babejić iznela je potresne detalje svog života i govorila o traumatičnom odrastanju i zlostavljanju koje je, kako kaže, trpela od svoje majke. Aleksandra je rekla da je bila žrtva silovanja, a život joj se promenio… »

Vesti dana »