Povezane vesti
"Došla mi je poluživa, nije znala da gleda na sat, bila je uništena, plakala sam" Ispovest pevačice koja je usvojila rijaliti…
Kurir 13.06.2025
Čitavu javnost je uznemirila potresna ispovest učesnice "Farme" Aleksandre Babejićkoja je na početku rijalitija otkrila da je tokom odrastanja zlostavljana od strane svoje majke, a da ju je potom stariji komšija i silovao kao maloletnicu koji je tu… »
"Došla je poluživa, nije znala da gleda na sat": Pevačica usvojila rijaliti učesnicu, pa prošla kroz pakao: "Moj život je…
Blic 13.06.2025
Učesnica rijalitija "Farma" Aleksandra Babejić iznela je potresne detalje svog života i govorila o traumatičnom odrastanju i zlostavljanju koje je, kako kaže, trpela od svoje majke. Aleksandra je rekla da je bila žrtva silovanja, a život joj se promenio… »
Vesti dana »
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 20 minutajoš 11 povezanih
Vučić održao predavanje na Univerzitetu "Ćinghua" u Pekingu, obišao muzej Komunističke partije Kine
RTS pre 0 minutajoš 10 povezanih
I to se dogodilo - posle 27 godina! Imamo prvog NBA finalistu! Kultni tim prvi put od 1999. godine došao do borbe za titulu!
Kurir pre 49 minutajoš 12 povezanih
Rekordne majske temperature: Preko 30 stepeni u Srbiji, vreli talas u zapadnoj Evropi
Vreme pre 24 minutajoš 1 povezana