Povezane vesti
"Zvao me je 'sine', a onda me je silovao" Ovo je najjezivija priča sa naših prostora, ćerka Mikija Jovičića puna trauma: Znala…
Kurir 13.06.2025
Miki Jovičić, poznati domaći kompozitor, koji je napisao čak 2 hiljade pesama, iza sebe je ostavio dvojicu sinova Zorana i Stefana i ćerku Olgu. Zorana i Olgu dobio je sa pevačicom Zoricom, dok se Stefan rodio iz njegove ljubavi sa pevačicom Vanjom. Olga… »
"Zvao me je sine, pa me je silovao,: brat je gledao kako me njegova žena udara štapom i davi" Ćerka poznatog tekstopisca je…
Blic 13.06.2025
Miki Jovičić, poznati domaći kompozitor, koji je napisao čak 2 hiljade pesama, iza sebe je ostavio dvojicu sinova Zorana i Stefana i ćerku Olgu. Zorana i Olgu dobio je sa pevačicom Zoricom, dok se Stefan rodio iz njegove ljubavi sa pevačicom Vanjom. Olga… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 63 povezane
Fajnenšel tajms: Bezbednosne garancije SAD za Ukrajinu uslovljene ustupanjem Donbasa
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih