Повезане вести

"Било ми је жао ђолета док је био са Слађом" Весна Ђогани немилосрдна, не престаје са оптужбама на рачун Делибашићеве!

"Било ми је жао ђолета док је био са Слађом" Весна Ђогани немилосрдна, не престаје са оптужбама на рачун Делибашићеве!

Ало 13.06.2025
Проговорила је о њеном односу са Слађом док је још постојала плесна школа Ђогани. Весна Ђогани је протеклих дана била тема јавности због изјава наводној превари Слађе Делибашић, док је била у браку са Ђолетом Ђоганијем. Осим… »
"Понижавала нас је због личних проблема" Весна Ђогани оштро о Слађи: "Ђолету је било тешко, била је токсична"

"Понижавала нас је због личних проблема" Весна Ђогани оштро о Слађи: "Ђолету је било тешко, била је токсична"

Телеграф 13.06.2025
Весна Ђогани не престаје да шокира јавност својим изјавама о односу са Слађом Делибашић и Ђолетом Ђогани. Иако су се дуго шушкале разне приче о љубавном троуглу и разводу, Весна тврди да је са Ђолетом започела везу тек након… »
Слађа је токсична, уме да увреди, понизи… Весна рекла све што мисли о Ђолетовој бившој жени, а једна ствар је шокантна

Слађа је токсична, уме да увреди, понизи… Весна рекла све што мисли о Ђолетовој бившој жени, а једна ствар је шокантна

Свет & Скандал 13.06.2025
Весне Ђогани о Слађи Делибашић, бившој супрузи њеног садашњег партнера Ђолета Ђоганија, открила је много тога у емисији „Из профила“. Весна је открила да је Слађа током деведесетих наводно била врло груба не само према Ђолету… »
Весна Ђогани наставља да пљује слађу: Вређала је и понижавла Ђолета, мене и плесачице, то су трауме! Огласила се и…

Весна Ђогани наставља да пљује слађу: Вређала је и понижавла Ђолета, мене и плесачице, то су трауме! Огласила се и…

Курир 13.06.2025
Исповест Весне Ђогани наставља да привлачи пажњу јавности јер је у другом делу емисије "Из профила" певачица изнела још шокантније тврдње о Слађи Делибашић, првој супрузи њеног мужа Ђолета Ђоганија. Овај пут испричала је да… »

Вести дана »