Povezane vesti

"Bilo mi je žao đoleta dok je bio sa Slađom" Vesna Đogani nemilosrdna, ne prestaje sa optužbama na račun Delibašićeve!

"Bilo mi je žao đoleta dok je bio sa Slađom" Vesna Đogani nemilosrdna, ne prestaje sa optužbama na račun Delibašićeve!

Alo pre 1 dan
Progovorila je o njenom odnosu sa Slađom dok je još postojala plesna škola Đogani. Vesna Đogani je proteklih dana bila tema javnosti zbog izjava navodnoj prevari Slađe Delibašić, dok je bila u braku sa Đoletom Đoganijem. Osim toga, Vesna je progovorila i… »
"Ponižavala nas je zbog ličnih problema" Vesna Đogani oštro o Slađi: "Đoletu je bilo teško, bila je toksična"

"Ponižavala nas je zbog ličnih problema" Vesna Đogani oštro o Slađi: "Đoletu je bilo teško, bila je toksična"

Telegraf pre 1 dan
Vesna Đogani ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama o odnosu sa Slađom Delibašić i Đoletom Đogani. Iako su se dugo šuškale razne priče o ljubavnom trouglu i razvodu, Vesna tvrdi da je sa Đoletom započela vezu tek nakon njegovog razvoda, dok je sa… »
Slađa je toksična, ume da uvredi, ponizi… Vesna rekla sve što misli o Đoletovoj bivšoj ženi, a jedna stvar je šokantna

Slađa je toksična, ume da uvredi, ponizi… Vesna rekla sve što misli o Đoletovoj bivšoj ženi, a jedna stvar je šokantna

Svet & Skandal pre 1 dan
Vesne Đogani o Slađi Delibašić, bivšoj supruzi njenog sadašnjeg partnera Đoleta Đoganija, otkrila je mnogo toga u emisiji „Iz profila“. Vesna je otkrila da je Slađa tokom devedesetih navodno bila vrlo gruba ne samo prema Đoletu, već i prema plesačicama… »
Vesna Đogani nastavlja da pljuje slađu: Vređala je i ponižavla Đoleta, mene i plesačice, to su traume! Oglasila se i…

Vesna Đogani nastavlja da pljuje slađu: Vređala je i ponižavla Đoleta, mene i plesačice, to su traume! Oglasila se i…

Kurir pre 1 dan
Ispovest Vesne Đogani nastavlja da privlači pažnju javnosti jer je u drugom delu emisije "Iz profila" pevačica iznela još šokantnije tvrdnje o Slađi Delibašić, prvoj supruzi njenog muža Đoleta Đoganija. Ovaj put ispričala je da je Slađa ponižavala i… »

Vesti dana »