Povezane vesti
Srbija odlazi u Zagreb na Svetsko prvenstvo: Zapamtite ova imena, oni su budućnost našeg vaterpola
Mondo 13.06.2025
Mlada reprezentacija Srbija u glavnom gradu Hrvatske učestvuje na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina. Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije odradila je u četvrtak na Banjici poslednji trening pred put u Zagreb, gde u subotu počinje Svetsko… »
Srbi protiv Španije na startu SP za igrače do 20 godina
Sport klub 13.06.2025
Zagreb će od subote pa do 21. juna biti domaćin Svetskog prvenstva za igrače do 20 godine. Reč je o izuzetno kvalitetnom takmičenju. U sastavu najjačih ekipa biće veliki broj vaterpolosta koji su na širem spisku seniorskih reprezentacija. „Zadovoljan sam… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Bogdan Diklić osvojio "Dobričin prsten": Glumcu Nagradu za životno delo Udruženja dramskih umetnika Srbije uručila Anita Mančić (foto)
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

(Mape) kineski model kaže: Biće ovo hladna zima sa puno snega! Polarni vrtlog se neobično razvija, a jedno je sigurno - stiže naglo zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom: Jednostavno mi se nije činilo ispravnim
Euronews pre 5 minutajoš 1 povezana