Повезане вести

Заказани термини за полагање завршног испита за осмаке

Заказани термини за полагање завршног испита за осмаке

РТК 14.06.2025
Завршни испит за ученике осмог разреда заказан је за 23, 24. и 25. јун, а од знања које покажу на пријемном испиту зависи коју средњу школу ће матуранти уписати. Матуранти ће полагати тестове из српског, математике, као и тест… »
Упис у средње школе: Детаљан календар Ова 2 дана су најважнија, а нису она када је сам тест! Ево која и зашто

Упис у средње школе: Детаљан календар Ова 2 дана су најважнија, а нису она када је сам тест! Ево која и зашто

Блиц 14.06.2025
Завршни испити за будуће средњошколце биће одржани 23, 24. и 25. јуна упркос. Иако ће наредне, нешто мање од две недеље, колико је остало до полагања, бити најстреснији за ђаке, али и за њихове родитеље, прави изазов због… »

Блиц 14.06.2025
Завршни испити за будуће средњошколце биће одржани 23, 24. и 25. јуна упркос. Иако ће наредне, нешто мање од две недеље, колико је остало до полагања, бити најстреснији за ђаке, али и за њихове родитеље, прави изазов због… »
Мала матура 23, 24. и 25. јуна, а упис у средње школе 7. и 8. јула

Мала матура 23, 24. и 25. јуна, а упис у средње школе 7. и 8. јула

Прессек 14.06.2025
Завршни испит за ученике осмог разреда заказан је за 23., 24. и 25. јун, а од знања које покажу на пријемном испиту зависи коју средњу школу ће матуратни уписати. Матуратни ће полагати тестове из српског, математике, као и тест… »

Вести дана »