Povezane vesti

Zakazani termini za polaganje završnog ispita za osmake

Zakazani termini za polaganje završnog ispita za osmake

RTK pre 30 dana
Završni ispit za učenike osmog razreda zakazan je za 23, 24. i 25. jun, a od znanja koje pokažu na prijemnom ispitu zavisi koju srednju školu će maturanti upisati. Maturanti će polagati testove iz srpskog, matematike, kao i test iz izbornog predmeta –… »
Upis u srednje škole: Detaljan kalendar Ova 2 dana su najvažnija, a nisu ona kada je sam test! Evo koja i zašto

Upis u srednje škole: Detaljan kalendar Ova 2 dana su najvažnija, a nisu ona kada je sam test! Evo koja i zašto

Blic pre 30 dana
Završni ispiti za buduće srednjoškolce biće održani 23, 24. i 25. juna uprkos. Iako će naredne, nešto manje od dve nedelje, koliko je ostalo do polaganja, biti najstresniji za đake, ali i za njihove roditelje, pravi izazov zbog čega mogu da ostanu i… »

Blic pre 30 dana
Završni ispiti za buduće srednjoškolce biće održani 23, 24. i 25. juna uprkos. Iako će naredne, nešto manje od dve nedelje, koliko je ostalo do polaganja, biti najstresniji za đake, ali i za njihove roditelje, pravi izazov zbog čega mogu da ostanu i… »
Mala matura 23, 24. i 25. juna, a upis u srednje škole 7. i 8. jula

Mala matura 23, 24. i 25. juna, a upis u srednje škole 7. i 8. jula

Pressek pre 30 dana
Završni ispit za učenike osmog razreda zakazan je za 23., 24. i 25. jun, a od znanja koje pokažu na prijemnom ispitu zavisi koju srednju školu će maturatni upisati. Maturatni će polagati testove iz srpskog, matematike, kao i test iz izbornog predmeta -… »

Vesti dana »