Povezane vesti
Muškarac na odmaralištu kolima usmrtio dete (4): Užas u Hrvatskoj
Blic 14.06.2025
Velola tragedija dogodila se večeras na auto-putu A4, na prostoru odmorišta Ljubešćica u smeru Varaždina, kada je u saobraćajnoj nesreći stradalo dete (4). Nesreća se dogodila oko 18:30 sati, kada je 30-godišnji državljanin Poljske upravljao automobilom… »
Tragedija u komšiluku: Otac kamperom pregazio dete na parkingu pored puta
Nova 14.06.2025
Na parkingu na auto-putu kod Novog Marofa u Hrvatskoj nastradalo je četvorogodišnje dete. Nesreća se dogodila oko 18:30 kada je automobil naleteo na dete koje je usled udara preminulo. Reč je o porodici iz Poljske, potvrdili su za Dnevnik.hr iz PU… »
Otac pregazio rođeno dete (4) kamperom Tragična nesreća kod Varaždina
Alo 14.06.2025
Teška nesreća dogodila se u petak oko 18.30 časova na odmorištu Ljubešćica istok, na auto-putu u smeru ka Varaždinu, kada je smrtno stradalo četvorogodišnje dete. Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, dete je pregaženo na odmorištu, a… »
Užasna nesreća u Hrvatskoj: Otac kamperom pregazio dete
Telegraf 14.06.2025
Na odmorištu auto-puta kod Novog Marofa, u petak oko 18,30 sati smrtno je stradalo četvorogodišnje dete. Prema rečima Marine Kolarić iz Policijske uprave varaždinske, dete je pregaženo, a utvrđuju se sve okolnosti teške nesreće koja se dogodila na… »
Vesti dana »
Ministar (ne)kulture Selaković: "Možete da me povučete za taj Generalštab" VIDEO
Nova pre 59 minutajoš 21 povezana
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 54 minutajoš 22 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 54 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Krajem maja očekujem usaglašen ugovor za gradnju gasne elektrane kod Niša
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana