Povezane vesti
Našu pevačicu (50) dečko zaprosio, a u isto vreme napravio dete voditeljki: "Prvih 6 meseci je bilo kao bajka, a onda sam…
Blic 14.06.2025
Romana Panić bila je svojevremeno u vezi sa jednim kiparskim advokatom, međutim nakon raskida je priznala da je stavila tačku na vezu sa njim jer je saznala da ju je zaprosio u trenutku kada je dobio dete sa drugom ženom. Romana Panić bila je u vezi sa… »
Moćnik sa kipra je prosio, a čekao dete sa drugom ženom: Emotivna ispovest Romane Panić: Upadala sam u paranoje...
Kurir 14.06.2025
Romana Panić bila je svojevremeno u vezi sa jednim kiparskim advokatom koji ju je zaprosio, a o njihovom raskidu brujala je javnost. Pevačica je naknadno da je njen partner u trenutku kada je prosio dobio dete sa drugom ženom. - Mogu da otkrijem da sam… »
Vesti dana »

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 17 minutajoš 35 povezanih

Putin postavio teške uslove pred mirovne pregovore sa Trampom: Evo šta traži od Zelenskog
B92 pre 22 minutajoš 36 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 1 satjoš 34 povezane

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana