Повезане вести

Марковић: Највећа тековина студентског бунта је повратак људскости, Вучић неће отићи цивилизовано

Марковић: Највећа тековина студентског бунта је повратак људскости, Вучић неће отићи цивилизовано

Бета 14.06.2025
Редитељ и писац Горан Марковић изјавио је данас да је "највећа тековина студентског бунта повратак људскости, Вучић је радио на сталној подели на 'ми и они други', али његов највећи учинак је потпуно отуђивање људи… »
Горан Марковић: „Реченица ‘Ниси надлежан’ је поразила Вучића, разлог постојања Ћациленда је тиранинов страх“

Горан Марковић: „Реченица ‘Ниси надлежан’ је поразила Вучића, разлог постојања Ћациленда је тиранинов страх“

Нова 14.06.2025
Редитељ и писац Горан Марковић изјавио је да је "највећа тековина студентског бунта повратак људскости, Вучић је радио на сталној подели на 'ми и они други', али његов највећи учинак је потпуно отуђивање људи, искорењивање… »

Радио сто плус 14.06.2025
“Стална психоза страха, угрожености, претње на знам ни ја са којих све страна, учинили су да се људи увуку у себе, забораве на друге. Студенти су одједном учинили да сви ми плачемо од среће, да осећамо. Почело је грљење… »
Горан Марковић: Силазак са власти председника државе не може бити обављен на цивилизован, људски начин

Горан Марковић: Силазак са власти председника државе не може бити обављен на цивилизован, људски начин

Мој Нови Сад 14.06.2025
Редитељ и писац Горан Марковић изјавио је да је највећа тековина студентског бунта повратак људскости. Он је рекао да је Вучић радио на сталној подели на 'ми и они други', али да је његов највећи учинак потпуно отуђивање… »

Нови магазин 14.06.2025
Редитељ и писац Горан Марковић изјавио је данас да је "највећа тековина студентског бунта повратак људскости, Вучић је радио на сталној подели на 'ми и они други', али његов највећи учинак је потпуно отуђивање људи… »

Н1 Инфо 14.06.2025
Редитељ и писац Горан Марковић изјавио је да је "највећа тековина студентског бунта повратак људскости, Вучић је радио на сталној подели на 'ми и они други', али његов највећи учинак је потпуно отуђивање људи, искорењивање… »
Марковић: Највећа тековина студентског бунта је повратак људскости

Марковић: Највећа тековина студентског бунта је повратак људскости

Радио 021 14.06.2025
Редитељ и писац Горан Марковић изјавио је да је "највећа тековина студентског бунта повратак људскости". Како је истакао, Вучић је радио на сталној подели на "ми и они други" и да је највећи учинак "потпуно отуђивање људи… »

Вести дана »