Povezane vesti
Bibars Natho: Nisam izabrao Partizan zbog novca, nadam se boljem stanju u klubu
Politika pre 14 sati
Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim "crno-belih". Natho (37) je prošle nedelje potpisao novi ugovor sa Partizanom na još godinu… »
Natho: Nadam se da će situacija u Partizanu biti bolja
Sport klub pre 15 sati
Prvotimac Partizana Bibars Natho izjavio je da odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim "crno-belih". Bibars Natho (37) je prošle nedelje potpisao novi ugovor sa Partizanom na… »
Natho nije izabrao Partizan zbog novca: Nadam se boljem stanju u klubu
Dnevnik pre 15 sati
Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim crno-belih. Natho (37) je prošle nedelje potpisao novi ugovor sa Partizanom na još godinu… »
Natho: Nadam se da će moja deca jednog dana zaigrati za Partizan
Sputnik pre 17 sati
Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je da odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim "crno-belih". Natho (37) je prošle nedelje potpisao novi ugovor sa Partizanom na još… »
Natho otvorio dušu i otkrio zbog čega je ostao u Partizanu
Nova pre 16 sati
Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je da je dolazak u beogradski klub bila odluka srca i razuma, te da novac nikada nije bio presudan u njegovoj karijeri u crno-belom dresu. „Imao sam privilegiju da mogu da donesem odluku srcem i glavom, nisam gledao… »
Natho "razgalio" partizanovce: "Voleo bih da moja deca zaigraju za prvi tim Partizana" VIDEO
B92 pre 19 sati
Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim "crno-belih". Natho (37) je prošle nedelje potpisao novi ugovor sa Partizanom na još godinu… »
Natho: Nisam izabrao Partizan zbog novca, nadam se boljem stanju u klubu
RTV pre 20 sati
ZLATIBOR - Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim "crno-belih". Natho (37) je prošle nedelje potpisao novi ugovor sa Partizanom na… »
Natho: Svestan sam situacije u Partizanu, nadam se boljem
RTS pre 20 sati
Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim crno-belih. Natho (37) je prošle nedelje potpisao novi ugovor sa Partizanom na još godinu… »
Natho: Biće teško mojim sinovima
Sportski žurnal pre 19 sati
„Voleo bih da i oni jednog dana dođu do prvog tima Partizana, ali...”. Fudbaler Partizana Bibars Natho je izjavio da je odluku da ostane u klubu doneo srcem i glavom i dodao da se nada da će njegova deca jednog dana zaigrati za prvi tim "crno-belih". On… »
"Da sam gledao novac, ne bih bio u Partizanu": Izraelac otvorio dušu, spomenuo i tri sina
Mondo pre 20 sati
Bibars Natho pričao je o Partizanu, dolasku u Humsku, želji da mu sinovi igraju u crno-belom dresu. Istakao je i da često gleda mečeve mlađih kategorija kluba. Bibars Natho (37) produžio je ugovor sa Partizanom na još godinu dana. Uživa u Beogradu, voli… »
Natho: "Ovo u srpskom fudbalu nije dobro - razumem da se gura jedan klub" VIDEO
B92 pre 21 sat
Bibars Natho se ponovo dotakao stanja u srpskom fudbalu. Kapiten Partizana, iskusni vezista Bibars Natho, odlučio je da i naredne sezone nosi dres kluba iz Humske. Tridesetsedmogodišnji Izraelac produžio je ugovor sa crno-belima i nastaviće saradnju sa… »
Natho: "Razumem da se jedan klub gura, ali to nije dobro za srpski fudbal!"
Sportske.net pre 23 sata
Kapiten Partizana Bibars Natho odlučio je da ostane u Humskoj i produži ugovor sa crno-belima. Tako će 37-godišnji kreativni vezni provesti i narednu sezonu u dresu Partizana za koji nastupa još od 2019. godine. Za to vreme Natho nije osvojio trofej sa… »
"To nije dobro za srpski fudbal": Bibras Natho se ponovo oglasio i podigao prašinu!
Večernje novosti pre 22 sata
Bivši kapiten reprezentacije Izraela proteklih šest godina uživa u Partizanu, ali mu uprkos odličnim igrama nedostaje trofej kao kruna bitisanja u Beogradu. M. Vukadinović Iskusni 37-godišnji vezista je više puta naglašao da mu se ne dopada stanje u… »
Natho: Razumem da se jedan klub gura, ali...
Sportski žurnal pre 23 sata
Rekao sam pre dve godine da ono što se dešava u srpskom fudbalu nije dobro i da će se to odraziti na Evropu – ističe Izraelac. Srpski klubovi ne mogu da se pohvale rezultatima na evropskoj sceni u poslednjih nekoliko godina. Partizan će pokušati da posle… »
Vesti dana »

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale Farme i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 15 minutajoš 13 povezanih

VIDEO: Održana velika vojna parada u Vašingtonu, prisustvovao i Tramp
Radio 021 pre 1 satjoš 10 povezanih

Nastavljeni udari Irana i Izraela: Najmanje osam ubijenih i oko 200 povređenih u Izraelu
RTV pre 9 minutajoš 3 povezane