Povezane vesti
"Ja nisam Hari poter!" Goran Ivanišević o saradnji sa Stefanosom Cicipasom
Večernje novosti pre 24 sata
GORAN Ivanišević odlučio je da prihvati poziv da trenira Stefanosa Cicipasa. Svestan je Hrvat da je pred njim dosta posla. Foto: Profimedia Grk ne igra dobro u poslednje vreme, pao je na 26. mesto na ATP listi što nije svojstveno za njega, s obzirom na… »
Novakov bivši trener zagrmeo: Nisam ja Hari Poter da mahnem čarobnim štapićem!
Kurir pre 1 dan
Bivši trener Novaka Đokovića, proslavljeni Hrvat Goran Ivanišević, nedavno je započeo saradnju sa grčkim asom Stefanosom Cicipasom. Grk, koji je nekada bio treći reket sveta, u poslednje vreme nalazi se u ozbiljnoj rezultatskoj krizi. Trenutno je tek 26… »
"Nisam ja Hari Poter" FOTO/VIDEO
B92 pre 1 dan
Goran Ivanišević, hrvatski trener i nekadašnji teniser, otpočeo je saradnju sa Stefanosom Cicipasom. Ivanišević i Cicipas dogovorili su saradnju pre nekoliko meseci, a nedavno su krenuli da treniraju u Zagrebu. Hrvatski stručnjak, koji se najviše… »
Vesti dana »

"Kurti nastavio sa politikom proizvoljnog hapšenja i proterivanja Srba sa KiM"; Deportovao Milana Zlatanovića
B92 pre 7 minutajoš 16 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 7 satijoš 20 povezanih

"Dolazim da pokažem solidarnost": Makron stigao na Grenland: Sastaće se sa zvaničnicima, na stolu ove 4 teme
Blic pre 2 satajoš 18 povezanih

Najrazorniji napad Izraela od početka sukoba: Ogroman požar na aerodromu u Teheranu
Mondo pre 36 minutajoš 127 povezanih

Odjeknule eksplozije u centru Teherana! Gori aerodrom, objavljeni prvi snimci!
Alo pre 42 minutajoš 19 povezanih