Povezane vesti
"Uložio sam 200€, a sad zarađujem 100.000 € mesečno" Srpski biznismen otkrio kako se obogatio, za sve kriva bivša žena: Nemam…
Kurir pre 24 sata
Srpski milioner Branko Babić napravio je imperiju i postao jedan od najbogatijih Srba zahvaljujući biznisu sa obrvama koji je pokrenuo. Kako je jednom prilikom otkrio u isti je uložio samo 200 evra, a sad mesečno zaradi i do 100.000 evra. - Zvala me je… »
Srpski milioner zaradio bogatstvo na obrvama: Uložio 200 evra, sada mesečno zarađuje i do 100.000
Telegraf pre 24 sata
Branko Babić, poznati srpski biznismen, napravio je pravu imperiju zahvaljujući biznisu sa obrvama. Sve je počelo sasvim slučajno - njegova supruga ga je zamolila da joj pomogne oko iscrtavanja obrva, što joj je oduzimalo mnogo vremena. Kako je Branko… »
Srpski milioner uložio 200 evra u biznis, a sad zarađuje 100.000 evra mesečno: "Nemam nikakvo predznanje, znači to može svako"…
Blic pre 1 dan
Srpski milioner Branko Babić napravio je imperiju i sve to zahvaljujući biznisu sa obrvama koji je pokrenuo. Kako je jednom prilikom otkrio u isti je uložio 200 evra, a sad mesečno zaradi i do 100.000 evra. - Zvala me je moja žena jedno jutro i pitala… »
Vesti dana »

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih

U nesrećama pri padu balona u Turskoj jedna osoba poginula, 31 povređena
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih

Izraelci pozivaju Irance kod vojnih baza da se evakuišu, iranske rakete ubile više osoba u Izraelu
Danas pre 29 minutajoš 61 povezana

Sedmi dan blokade ispred Vlade, "Pobunjeni univerzitet" čeka ispunjenje preostalih zahteva
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih