Повезане вести

Миљана Кулић након изласка из психијатријсјке болнице! Открила све детаље боравка у Топоници и разговора са лекарима: Након…

Миљана Кулић након изласка из психијатријсјке болнице! Открила све детаље боравка у Топоници и разговора са лекарима: Након…

Курир пре 19 сати
Миљана Кулић, бивша ријалити учесница, огласила се након изласка из психијатријске установе Доња Топоница и открила како је проводила дане у болници. Миљана је пре три дана изашла из болнице, где ју је њена мајка, Марија… »
Миљана Кулић открила шта се дешавало у психијатријској болници: Признала шта су јој доктори рекли, провела 4 дана тамо

Миљана Кулић открила шта се дешавало у психијатријској болници: Признала шта су јој доктори рекли, провела 4 дана тамо

Блиц пре 1 дан
Ријалити учесница Миљана Кулић се огласила након што је изашла из психијатријске установе где је била смештена због проблема са коцкањем. Миљана Кулић је открила да ју је мајка Марија Кулић сместила у установу јер је имала… »
Проговорила о данима на психијатрији Миљана отворила душу након изласка из Доње Топонице: " Много ми је било тешко тамо!"

Проговорила о данима на психијатрији Миљана отворила душу након изласка из Доње Топонице: " Много ми је било тешко тамо!"

Ало пре 1 дан
Како је Кулићева сада рекла, доктори су установили да њој нису потребни лекови и да нема потребе да даље лежи на одељењу. Миљана Кулић након изласка из психијатријске установе Доња Топоница, открила је како је проводила… »
Миљана Кулић изашла из психијатријске болнице, открила детаље разговора с лекарима: "Било ми је јако тешко!"

Миљана Кулић изашла из психијатријске болнице, открила детаље разговора с лекарима: "Било ми је јако тешко!"

Телеграф пре 1 дан
Бивша ријалити учесница Миљана Кулић огласила се након изласка из Специјалне психијатријске болнице "Доња Топоница", где је била хоспитализована на одељењу за болести зависности због проблема са коцкањем. Како је испричала… »

Вести дана »