Povezane vesti
"Porodicu niko ne sme da mi dira": Seka Aleksić precrtala koleginicu: Evo šta ju je šokiralo, nije mogla da ćuti
Blic 14.06.2025
Pevačica Seka Aleksić gostovala je u jednoj emisiji, te je progovorila o sukobu sa koleginicom Darom Bubamarom. Naime, Seka tvrdi da ne prelazi lako preko toga kada neko dira njenu porodicu, te se opet osvrnula na nesuglasice koje su se davno desile sa… »
Seka zauvek precrtala Daru nakon šokantnih izjava: "Moju porodicu niko ne sme da dira, ovde stavljam tačku"
Telegraf 14.06.2025
Seka Aleksić gostovala je u emisiji "In3gantno" na K1 televiziji, gde se osvrnula na dugogodični sukob sa Darom Bubamarom. Seka je upitana da prokomentariše šokantne Darine izjave nakon što je Aleksićeva rekla da bi se pomirila sa njom i zagrlila je… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 6 minutajoš 19 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Od Trampa sam tražio garancije u trajanju do 50 godina; Žestok napad Rusa na Sumsku oblast
RTV pre 11 minutajoš 29 povezanih
Srpska lista ne slavi pobedu, Kurti proglasio „istorijski“ trijumf
Vreme pre 55 minutajoš 23 povezane