Povezane vesti
Povorka ponosa u Sarajevu: Borba za pravo na brak
BBC News 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina… »
Radio 021 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović… »
Danas 14.06.2025
„U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Južne vesti 14.06.2025
Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u… »
NIN 14.06.2025
"U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Vesti dana »
Ministar prosvete: I drugi dan završnog ispita osnovaca protekao regularno
Serbian News Media pre 38 minutajoš 55 povezanih
Zelenski: Lideri G7 se jednoglasno složili da Rusija ne pobeđuje u ratu
Serbian News Media pre 38 minutajoš 33 povezane
(Foto) Zelenski stigao na samit G7, svi gledaju u njega u neverici: Ukrajinski predsednik iznenadio izgledom
Blic pre 38 minutajoš 51 povezana
Vučić u Tbilisiju razgovarao sa predsednikom parlamenta Gruzije o jačanju saradnje
Serbian News Media pre 33 minutajoš 25 povezanih
Komlen Nikolić: I dalje smo bez zvaničnog mišljenja Venecijanske komisije o izmenama Mrdićevih zakona
Radio 021 pre 33 minutajoš 23 povezane