Povezane vesti
Povorka ponosa u Sarajevu: Borba za pravo na brak
BBC News 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina… »
Radio 021 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović… »
Danas 14.06.2025
„U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Južne vesti 14.06.2025
Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u… »
NIN 14.06.2025
"U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
NIN pre 19 minutajoš 27 povezanih

Protest u Novom Sadu: Poljoprivrednici traže pomoć zbog suše i ukidanje akciza na gorivo
Nedeljnik pre 29 minutajoš 39 povezanih

Čubrilo od ovog datuma najavljuje zahlađenje, moguć čak i sneg? Nova prognoza meteorologa do kraja septembra
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

MUP demantuje navode da je policija 5. septembra u Novom Sadu koristila CN gas
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Radio sto plus pre 3 satajoš 18 povezanih