Povezane vesti
Povorka ponosa u Sarajevu: Borba za pravo na brak
BBC News 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina… »
Radio 021 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović… »
Danas 14.06.2025
„U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Južne vesti 14.06.2025
Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u… »
NIN 14.06.2025
"U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Vesti dana »
Tramp o spasavanju pilota oborenog F-15 aviona u Iranu: Sumnjali smo na zamku kad je poslao poruku
Euronews pre 39 minutajoš 52 povezane
Srđan Blagojević posle remija Partizana protiv Čukaričkog, spomenuo jednu stvar: "Moramo se..."
Telegraf pre 29 minutajoš 50 povezanih
U Katoličkoj ckrvi u Nišu proslavljen Uskrs, misi nije prisustvovao niko iz gradske vlasti
Medijska kutija pre 8 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 31 povezana
OIK Majdanpek: SNS osvojio 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih