Povezane vesti
Povorka ponosa u Sarajevu: Borba za pravo na brak
BBC News pre 23 sata
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina… »
Radio 021 pre 1 dan
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović… »
Danas pre 1 dan
„U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Južne vesti pre 1 dan
Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u… »
NIN pre 1 dan
"U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih

Sedmi dan protesta ispred Vlade Srbije: Okupljeni traže da im se ispune još dva zahteva, Akademski plenum za hitnu ostavku Ane Brnabić
Blic pre 51 minutajoš 20 povezanih

Iran lansirao novi talas raketa na Izrael, u Teheranu se čule jake eksplozije
RTV pre 26 minutajoš 127 povezanih

Nastavljeni vazdušni napadi Izraela i Irana, Tramp pozvao na dogovor
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih

Advokat liste „Ujedinjeni za Kosjerić“ podnosi žalbu na odluku izborne komisije
Nedeljnik pre 5 satijoš 11 povezanih