Povezane vesti
Povorka ponosa u Sarajevu: Borba za pravo na brak
BBC News 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina… »
Radio 021 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović… »
Danas 14.06.2025
„U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
NIN 14.06.2025
"U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Južne vesti 14.06.2025
Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U 51 mestu u Srbiji nema alternative NIS-ovim benzinskim stanicama
Vreme pre 2 satajoš 43 povezane
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
Nedeljnik pre 3 satajoš 29 povezanih
Senzacionalno! Zakon "Konačno svoj na svome" donet na Vučićevu incijativu daje neverovatne rezultate! Za samo par sati 14.500 građana podnelo prijavu
Kurir pre 32 minutajoš 120 povezanih
Završen sastanak Vučića sa timovima za energetsku stabilnost: „Građani da ne brinu“
Danas pre 5 satijoš 43 povezane