Povezane vesti
Povorka ponosa u Sarajevu: Borba za pravo na brak
BBC News 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina… »
Radio 021 14.06.2025
Zakonsko izjednačavanje istopolnih partnera ključni je zahtev, ujedno i slogan, ovogodišnje, šeste po redu Bh. povorke ponosa - Ljubav je zakon. Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović… »
Danas 14.06.2025
„U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
NIN 14.06.2025
"U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u Sarajevu Nera je… »
Južne vesti 14.06.2025
Oslobođenje Sarajevo „U Bosni nikada ne bih mogla biti u gej braku. Zato sam otišla”, tako Nera Mešinović, koja već šest godina živi u Švedskoj, počinje svoju priču za BBC na srpskom. Kada su se pre skoro osam godina upoznale na kvir festivalu Merlinka u… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate zbog rasta cena sirove nafte
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 79 povezanih
Draganovi drugari doneli štap za pecanje Darko ovo nije mogao da izdrži, grle se i plaču (video)
Blic pre 38 minutajoš 56 povezanih
Hegset odao počast poginulim američkim vojnicima u padu aviona: "Svi oni su heroji, nanosimo teške udarce Iranu, Modžtaba je ranjen i unakažen" (video)
Kurir pre 4 minutajoš 32 povezane
NATO presreo raketu koju je Iran ispalio ka Turskoj, treći put od početka rata
Danas pre 1 satjoš 42 povezane
Tri saobraćajne nezgode u 24 sata: Hitna pomoć u Kragujevcu intervenisala 44 puta
RINA pre 3 satajoš 32 povezane