Povezane vesti
Muškarac se utopio na Adi Ciganliji
N1 Info 14.06.2025
Jedan muškarac danas se utopio na Adi Ciganliji, saznaje Tanjug. Nakon što je telo muškarca izvučeno iz vode, Hitna pomoć je konstatovala njegovu smrt. Uviđaj je i dalje u toku.… »
RTV 14.06.2025
BEOGRAD - Jedan muškarac danas se utopio na Adi Ciganliji, saznaje Tanjug. Nakon što je telo muškarca izvučeno iz vode, Hitna pomoć je konstatovala njegovu smrt. Uviđaj je i dalje u toku.… »
RTS 14.06.2025
Danas se na Adi Ciganliji utopio muškarac, javio je Tanjug. Jedan muškarac danas se utopio na Adi Ciganliji, saznaje Tanjug. Nakon što je telo muškarca izvučeno iz vode, Hitna pomoć je konstatovala njegovu smrt. Uviđaj je i dalje u toku.… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 21 minutajoš 43 povezane
Ko ima jaču vojsku - Tajland ili Kambodža? Ponovo bukti rat u Indokini, odnos snaga je jasno na strani ove zemlje! Protivnik nema ni borbene avione (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Tramp udario na Zelenskog kao nikad do sad: "Razočaran sam, on neće?!": Počinje novi ciklus pregovora i velika opasnost za Ukrajinu
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 41 minutajoš 32 povezane
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 36 minutajoš 20 povezanih