Повезане вести

Певач се развео од водитељке пинка Сада љуби нову девојку, иста је његова бивша супруга!

Певач се развео од водитељке пинка Сада љуби нову девојку, иста је његова бивша супруга!

Ало 14.06.2025
Његови познаници тврде да је иста Ана. Водитељка Пинк телевизије, Ана Радуловић и певач Мирче Радуловић недавно су се развели, док је она сада открила у каквим је односима са бившим супругом. - Знају сви да сам се скоро растала… »
После 8 месеци ћутања открила детаље о разводу: Ана Радуловић проговорила о бившем мужу и њиховом односу

После 8 месеци ћутања открила детаље о разводу: Ана Радуловић проговорила о бившем мужу и њиховом односу

Телеграф 14.06.2025
Ана Радуловић је ставила тачку на брак са Мирчетом након 11 година заједничког живота, а о разлозима никад није хтела да прича, због њиховог заједничког сина. Од тада је прошло осам месеци а водитељка је коначно проговорила и… »
Мирче нашао нову девојку која личи на ану, а радуловићка САД коначно открила у каквим су односима! Обелоданила непознате…

Мирче нашао нову девојку која личи на ану, а радуловићка САД коначно открила у каквим су односима! Обелоданила непознате…

Курир 14.06.2025
Ана Радуловић је ставила тачку на брак са Мирчетом након десет година заједничког живота, а о разлозима никад није хтела да прича, због њиховог заједничког сина. Водитељка је сада проговорила о односу са бившим супругом од ког… »
Милица Ристић проговорила о Рађеновим ћеркама и Ани Кокић: Трудила сам се максимално, заиста

Милица Ристић проговорила о Рађеновим ћеркама и Ани Кокић: Трудила сам се максимално, заиста

Хелло 14.06.2025
Милица Ристић и Никола Рађен претходне године ставили су тачку на брак који је трајао свега годину дана у којем су добили сина Алексеја. О њиховом односу након краха брака дуго се спекулисало, а млада певачица је поново у жижи… »

Вести дана »