Povezane vesti

Pevač se razveo od voditeljke pinka Sada ljubi novu devojku, ista je njegova bivša supruga!

Pevač se razveo od voditeljke pinka Sada ljubi novu devojku, ista je njegova bivša supruga!

Alo pre 22 sata
Njegovi poznanici tvrde da je ista Ana. Voditeljka Pink televizije, Ana Radulović i pevač Mirče Radulović nedavno su se razveli, dok je ona sada otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom. - Znaju svi da sam se skoro rastala sa suprugom i mogu da… »
Posle 8 meseci ćutanja otkrila detalje o razvodu: Ana Radulović progovorila o bivšem mužu i njihovom odnosu

Posle 8 meseci ćutanja otkrila detalje o razvodu: Ana Radulović progovorila o bivšem mužu i njihovom odnosu

Telegraf pre 23 sata
Ana Radulović je stavila tačku na brak sa Mirčetom nakon 11 godina zajedničkog života, a o razlozima nikad nije htela da priča, zbog njihovog zajedničkog sina. Od tada je prošlo osam meseci a voditeljka je konačno progovorila i otkrila neke detalje… »
Mirče našao novu devojku koja liči na anu, a radulovićka SAD konačno otkrila u kakvim su odnosima! Obelodanila nepoznate…

Mirče našao novu devojku koja liči na anu, a radulovićka SAD konačno otkrila u kakvim su odnosima! Obelodanila nepoznate…

Kurir pre 1 dan
Ana Radulović je stavila tačku na brak sa Mirčetom nakon deset godina zajedničkog života, a o razlozima nikad nije htela da priča, zbog njihovog zajedničkog sina. Voditeljka je sada progovorila o odnosu sa bivšim suprugom od kog se nedavno razvela. -… »
Milica Ristić progovorila o Rađenovim ćerkama i Ani Kokić: Trudila sam se maksimalno, zaista

Milica Ristić progovorila o Rađenovim ćerkama i Ani Kokić: Trudila sam se maksimalno, zaista

Hello pre 1 dan
Milica Ristić i Nikola Rađen prethodne godine stavili su tačku na brak koji je trajao svega godinu dana u kojem su dobili sina Alekseja. O njihovom odnosu nakon kraha braka dugo se spekulisalo, a mlada pevačica je ponovo u žiži medijskog interesovanja… »

Vesti dana »