Povezane vesti
“Mijatović mi je učinio život nepodnošljivim”
Vesti online 14.06.2025
Bivši fudbaler Real Madrida Ivan Elgera izneo je teške optužbe na račun Predraga Mijatovića. Španski fudbaler je otvorio dušu u jednom podkastu, gde je govorio o svim teškim trenucima u dresu Real Madrida, sa kojim je osvojio dve Lige šampiona. Jedan od… »
"Mijatović mi je učinio život nepodnošljivim"
B92 14.06.2025
Bivši fudbaler Real Madrida Ivan Elgera izneo je teške optužbe na račun Predraga Mijatovića. Španski fudbaler je otvorio dušu u jednom podkastu, gde je govorio o svim teškim trenucima u dresu Real Madrida, sa kojim je osvojio dve Lige šampiona. Jedan od… »
Ivan Elgera: Real i Mijatović učinili moj život nepodnošljivim
Sport klub 14.06.2025
Teške optužbe nekadašnjeg igrača Real Madrida. Osvojio je Ivan Elgera tri titule prvaka Španije sa Real Madridom (2001, 2003, 2007), španski Super Kup (2003), dve Lige šampiona (2000, 2002), Interkontinentalni Kup (2002), UEFA Super Kup (2002). Sve to je… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum o Ukrajini: konstruktivni razgovori i najave sankcija
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 64 povezane

Suzana Jovanović prvi put posle Popovićeve smrti: Šta joj je Brena uradila nakon sahrane, i kako su izgledali Sašini poslednji dani
Hello pre 3 satajoš 24 povezane

I dalje "predsednik Dodik" ili samo Milorad: CIK mu oduzeo mandat, on najavljuje referendum
N1 Info pre 54 minutajoš 179 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih