Povezane vesti
“Mijatović mi je učinio život nepodnošljivim”
Vesti online 14.06.2025
Bivši fudbaler Real Madrida Ivan Elgera izneo je teške optužbe na račun Predraga Mijatovića. Španski fudbaler je otvorio dušu u jednom podkastu, gde je govorio o svim teškim trenucima u dresu Real Madrida, sa kojim je osvojio dve Lige šampiona. Jedan od… »
"Mijatović mi je učinio život nepodnošljivim"
B92 14.06.2025
Bivši fudbaler Real Madrida Ivan Elgera izneo je teške optužbe na račun Predraga Mijatovića. Španski fudbaler je otvorio dušu u jednom podkastu, gde je govorio o svim teškim trenucima u dresu Real Madrida, sa kojim je osvojio dve Lige šampiona. Jedan od… »
Ivan Elgera: Real i Mijatović učinili moj život nepodnošljivim
Sport klub 14.06.2025
Teške optužbe nekadašnjeg igrača Real Madrida. Osvojio je Ivan Elgera tri titule prvaka Španije sa Real Madridom (2001, 2003, 2007), španski Super Kup (2003), dve Lige šampiona (2000, 2002), Interkontinentalni Kup (2002), UEFA Super Kup (2002). Sve to je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 17. septembar: Promenljivo oblačno, ujutru sa kišom i lokalnim pljuskovima
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih

Vučić: Poseta Japanu bila veoma dobra i plodonosna, očekujem velike rezultate
Telegraf pre 24 minutajoš 5 povezanih

75 Dana, 9 centara za obuku: Sve o obaveznom vojnom roku: Evo ko će prvi biti pozvan, a ko će u kasarni morati da provede duplo više vremena
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

Putin posetio vojne vežbe "Zapad 2025": "Cilj je uvežbavanje zaštite Rusije i Belorusije od svake agresije" (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana