Povezane vesti
“Mijatović mi je učinio život nepodnošljivim”
Vesti online pre 21 sat
Bivši fudbaler Real Madrida Ivan Elgera izneo je teške optužbe na račun Predraga Mijatovića. Španski fudbaler je otvorio dušu u jednom podkastu, gde je govorio o svim teškim trenucima u dresu Real Madrida, sa kojim je osvojio dve Lige šampiona. Jedan od… »
"Mijatović mi je učinio život nepodnošljivim"
B92 pre 22 sata
Bivši fudbaler Real Madrida Ivan Elgera izneo je teške optužbe na račun Predraga Mijatovića. Španski fudbaler je otvorio dušu u jednom podkastu, gde je govorio o svim teškim trenucima u dresu Real Madrida, sa kojim je osvojio dve Lige šampiona. Jedan od… »
Ivan Elgera: Real i Mijatović učinili moj život nepodnošljivim
Sport klub pre 1 dan
Teške optužbe nekadašnjeg igrača Real Madrida. Osvojio je Ivan Elgera tri titule prvaka Španije sa Real Madridom (2001, 2003, 2007), španski Super Kup (2003), dve Lige šampiona (2000, 2002), Interkontinentalni Kup (2002), UEFA Super Kup (2002). Sve to je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Gori aerodrom u istočnom Iranu, Teheran ispalio balističke projektile na Izrael: Tramp stopirao izraleski plan da ubiju Hamneija
Nova pre 15 minutajoš 130 povezanih

Protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu nastavljen ispred Vlade Srbije
Politika pre 4 satijoš 20 povezanih

Stefan Janjić: Podnosimo žalbu na rešenje Opštinske izborne komisije Kosjerić Višem sudu u Užicu, reč je o skandaloznom kršenju izbornog prava
Glas Šumadije pre 5 satijoš 11 povezanih

Snimljen trenutak kada je helikopter pao u more kod Atine: Na plaži zavladala panika, pilot napravio grešku?
Telegraf pre 25 minutajoš 30 povezanih

Vlada Srbije: Rektor Đokić nije bio pozvan na sastanak premijera sa drugim rektorima
RTV pre 4 satijoš 12 povezanih