Povezane vesti
Elena Petrović ispala iz farme 8: Ostali samo muškarci! Sočno poljubila Ognjena, pa izašla iz rijalitija (foto)
Blic pre 33 minuta
Elena Petrović je, posle Andree Ree Anđelković, napustila rijaliti "Farma 8" u velikom finalu koje se održava od 21 čas. Elena se pozdravila sa onima koji su ostali, a Ognjena Ravića je sočno poljubila, pa je napustila poznato imanje.… »
Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale "Farme 8" i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala…
Blic pre 33 minuta
Rijaliti učesnica Jelena Golubović pojavila se večeras na finalu "Farme". Jelena je bila odlično raspoložena, pa je sa osmehom na licu pozirala fotografima. Uvukla se u sivu haljinu i nosila je torbicu, dok je bila u ravnom, kako bi se lakše kretala… »
Rea Anđelković napustila farmu 8: Ona je prva ispala u finalu: "i šesto mesto je odlično", odmah skočila na duplo starijeg…
Blic pre 58 minuta
Večeras se održava finale "Farme 8", a prva je ispala Andrea Rea Anđelković (24). Voditelj Ognjen Amidžić je otkrio da Rea Anđelković ima najmanje glasova publike i da prva izlazi iz rijalitija "Farma 8". - I šesto mesto je odlično! Da se pozdravim sa… »
Svi bruje o ovom detalju sa finala ''Farme 8'' Pitaju se da li je Kristijan Golubović ovo uradio namerno (foto)
Alo pre 1 sat
Komentari se nižu. Kristijan Golubović pobedio je na "Farmi 8", a korisnici društvenih mreža ne prestaju da bruje o njegovom odelu. Rijaliti veteran se u finalu "Farme 8" pojavio u ljubičastom odelu ispod kojeg je nosio zelenu majicu, a tviteraši su ga… »
Zaboravite pobedu! Kristijanovo odelo iz finala Farme postalo hit na mrežama: Ovaj detalj je mnogima promakao
Telegraf pre 1 sat
Kristijan Golubović odneo je pobedu u finalu osme sezone rijalitija "Farma", osvojivši prvo mesto i nagradu od 20.000 evra. Ipak, više od same pobede, društvene mreže bruje o njegovom neobičnom modnom izboru. Naime, Kristijan se na finalnoj večeri… »
Tviter gori zbog odela kristijana golubovića: Ovaj detalj u finalu "Farme 8" je mnogima promakao: "Čekaj, stvarno ga je…
Blic pre 3 sata
Kristijan Golubović pobedio je na "Farmi 8", a korisnici društvenih mreža ne prestaju da bruje o njegovom odelu. Kristijan se u finalu "Farme 8" pojavio u ljubičastom odelu ispod kojeg je nosio zelenu majicu, a tviteraši su ga uporedili za dedom iz filma… »
Mreže se usijale zbog stajlinga kristijana golubovića na finalu "farme"! Upoređuju ga sa likom iz kultnog filma: Da li je to…
Kurir pre 2 sata
Učesnik osme sezone rijalitija "Farma" Kristijan Golubović odneo je pobedu i kući poneo nagradu od 20.000 evra, a korisnici društvenih mreža ne prestaju da bruje o njegovom sinoćnom izdanju. On je za veliko finale i izlazak sa srednjevekovnog imanja… »
Evo šta će uraditi sa: 20.000 evra Prvi intervju Kristijana Golubovića posle pobede na Farmi 8 - prozvao pecu, a njegova žena…
Blic pre 3 sata
Kristijan Golubović pobedio je večeras na "Farmi 8" i odneo nagradu od 20.000 evra. Za "Blic" je dao prvi intervju posle pobede. - Hvala svima. Peca je rekao da ću ići sa šlemom kući, a on sa krunom, e pa stavio sam krunu! Držala su me deca... Moj život… »
(Video) Nakon pobede na Farmi 8: Kristijan Golubović pobesneo zbog Kristine: "Šta si mi ovo skuvala, da me otruješ?!"
Blic pre 5 sati
Kristijan Golubović pobedio je sinoć u rijalitiju "Farma 8", a njegova supruga Kristina Spalević je objavila video iz porodičnom doma. Kristijan Golubović je, naime, odneo pobedu na Farmi 8 i zaradio 20.000 evra. Kako su istakli on i Kristina žele da tim… »
"Šta si ovo napravila, da me otruješ!" Kristijan Golubović ovako provodi prvo jutro u domu nakon što je pobedio na "Farmi"…
Kurir pre 4 sati
Kristijan Golubović izašao je iz rijalitija " Farma 8" sinoć i zauzeo prvo mesto, te odneo kući nagradu od 20.000 evra. Pobednik nije krio da je najsrećniji što će nakon nekoliko meseci provedenih na srednjevekovnom imanju ponovo biti pored svoje supruge… »
"Trudna je" Rijaliti učesnica našla ljubav života na imanju, a nakon ispadanja otkrila sve o lepim vestima: Beba začeta tokom…
Kurir pre 7 sati
Andrea Rea Anđelković jedna je od šest superfinalista koji su se sinoć u Šimanovcima borili za pobedu u rijalitiju Farma. Ona je prva koja je napustila imanje, što i njoj nije teško palo jer je jedva čekala da izađe iza zatvorenih vrata i poleti u… »
Čim je uzeo 20.000 evra ovo je uradio kristini Golubović nije mario za kamere, usledio šok potez, niko nije verovao da će to…
Alo pre 7 sati
Kristijan Golubović oborio Kristinu, pa usledila scena za pamćenje. Kristijan Golubović pobedio je sinoć u rijalitiju "Farma 8". Između šest superfinalista među kojima je bio i on, glasovima publike odlučeno je da nagrada ode u nujegove ruke. ATA Images… »
Nakon pobede u Farmi 8, Kristijan se zaleteo ženi u zagrljaj: Oborio ju je na pod, a svi su gledali u neverici
Telegraf pre 7 sati
Kristijan Golubović pobedio je sinoć u rijalitiju "Farma 8". Između šest superfinalista među kojima je bio i on, glasovima publike odlučeno je da nagrada ode u nujegove ruke. Njegova supruga Kristina Spalević čekala ga je u studiju, a čim ju je video… »
Nije pobedila u finalu ali je dočekale lepe vesti: Nakon izlaska sa Farme, Rea van sebe od sreće "Trudna je"
Telegraf pre 7 sati
Andrea Rea Anđelković zauzela je šesto mesto u finalu "Farme 8". Nakon izlaska iz rijalitija ona je progovorila o ljubavi sa Saletom Luxom, svadbi, planovima i srećnim vestima koje su je dočekale čim je izašla iz rijalitija. Reau je po izlasku čekala… »
(Video) Čim je izbačena sa Farme 8 saznala lepe vesti: Rea van sebe od sreće: "Trudna je"
Blic pre 7 sati
Andrea Rea Anđelković zauzela je šesto mesto u finalu "Farme 8", a nakon izlaska je progovorila o ljubavi sa Saletom Luxom, svadbi, planovima i srećnim vestima koje su je dočekale čim je izašla iz rijalitija. - Sale me je sačekao u studiju, pokazao mi je… »
"Nagradu od pobede ulažem u biznis" Kristijan Golubović nakon Farme otkrio čime će se baviti: Biće konkurencija Ražnatoviću i…
Kurir pre 8 sati
Kristijan Golubović sinoć je odneo pobedu u rijalitiju Farma i time osvojio nagradu od 20.000 evra. Rijaliti učesnik nakon proglašenja pobede razgovarao je s nama o svom učešću u pomenutom takmičenju, a onda nam je otkrio i šta planira da radi napolju… »
"Kristijan je najveći nasilnik": Peca pobesneo nakon finala Farme pa napustio studio kad je ostao bez glavne nagrade
Kurir pre 8 sati
Finale Farme 8 održalo se nakon osam meseci rijalitija Superfinalisti su bili Boža Džons, Kristijan Golubović, Ognjen Ravić, Predrag Lazić Peca, Andrea Rea Anđelković i Elena Petrović, a prvo mesto je odneo Kristijan Golubović. Kada je Kristijan… »
Za poruke za glasove dao celu nečiju platu, a ostao bez pobede: Sale Luks sve nade ulagao u njenu pobedu: Samo sam ja…
Kurir pre 8 sati
Andrea Rea Anđelković zauzela je šesto mesto u finalu rijalitija " Farma 8", a njen partner Sale Lux otkrio je da je na glasanje potrošio 61.000 dinara. Sale Lux, koji je sa Andreom Reom Anđelković započeo vezu u rijalitiju, bio joj je najveća podrška do… »
Kristijan Golubović odneo 20.000 evra sa farme Rijaliti učesnik otkrio u šta ulaže sav taj novac
Alo pre 9 sati
Kristijan Golubović osvojio na Farmi glavnu nagradu, pa otkrio šta će sa novcem. Kristijan Golubović pobedio je večeras na "Farmi 8" i odneo nagradu od 20.000 evra. - Hvala svima. Peca je rekao da ću ići sa šlemom kući, a on sa krunom, e pa stavio sam… »
"Pobedio je najveći nasilnik" Rijaliti učesnik žestoko udario na Golubovića, pa odmah napustio studio: "Razočaran sam"
Alo pre 9 sati
Kada je Kristijan proglašen za pobednika, Peca je razočarano napustio studio. Kristijan Golubović je odneo pobedu na "Farmi 8", a drugo mesto je osvojio Peca Lazić koji je razočaran napustio studio nakon proglašenja pobednika. Naime, u finale "Farme 8"… »
"Potrošio sam: 61.000 dinara na poruke za glasanje" Osvojila 6. mesto na "Farmi 8", Sale bio uveren da će pobediti ona (video)…
Blic pre 9 sati
Andrea Rea Anđelković zauzela je šesto mesto u finalu rijalitija "Farma 8", a njen partner Sale Lux otkrio je da je na glasanje potrošio 61.000 dinara. Naime, Sale Lux, koji je sa Andreom Reom Anđelković započeo vezu u rijalitiju, bio joj je najveća… »
(Video) Šok! Peca napustio studio nakon kristijanove pobede: "Razočaran sam, pobedio je najveći nasilnik"
Blic pre 10 sati
Kristijan Golubović je odneo pobedu na "Farmi 8", a drugo mesto je osvojio Peca Lazić koji je razočaran napustio studio nakon proglašenja pobednika. Naime, u finale "Farme 8" plasiralo se šest učesnika, a za prvo mesto su se borili Peca Lazić i Kristijan… »
Šokantno! Peca napustio studio nakon proglašenja pobednika Farme 8 "Razočaran sam, pobedio je nasilnik..."
Telegraf pre 9 sati
Kristijan Golubović je sinoć odneo pobedu u finalu Farme 8 dok je drugo mesto osvojio Peca Lazić. Drugoplasirani rijaliti učesnik je bio razočaran ishodom pa je napustio studio nakon proglašenja pobednika. U finalu ovog rijaliti šou plasiralo se šest… »
Došla u trenerci, pa se presvukla u usku haljinu: Na finalu Farme 8 sve oči su bile uprte u nju - dubok dekolte i vrtoglave…
Blic pre 11 sati
Lepa voditeljka Ana Radulović pojavila se sinoć pred pripadnicima sedme sile u opuštenom izdanju. Ona je malo pred početak emitovanja finala "Farme 8" bila u trenerci, pa je poručila svima da juri da se dotera. Malo potom, Ana je zablistala u uskoj… »
Kristijan Golubović pobednik Farme 8: Uleteo u studio i bacio ženu na pod, pravio haos pred svima
Mondo pre 10 sati
Kristijan Golubović osvojio je nagradu od 20.000 evra. Kristijan Golubović sinoć je proglašen pobednikom osme sezone rijalitija "Farma 8". U velikom finalu koje je održano u studiju u Šimanovcima, dočekala ga je njegova supruga Kristina Spalević, a… »
Kristijan Golubović bacio suprugu na pod: Zatresao se studio! Pobedio na Farmi 8, pa pravio haos pred svima (video)
Blic pre 12 sati
Kristijan Golubović pobedio je sinoć u rijalitiju "Farma 8". Njegova supruga Kristina Spalević čekala ga je u studiju, a čim ju je video oborio ju je na pod. Ležala je tako u Kristijanovom zagrljaju izvesno vreme, dok su ih svi okolo gledali u neverici… »
"Au, pa šta je ovo": Voditeljka u finalu Farme 8 ostala u šoku kad je videla smeo stajling inspektorke - izrezi na sve strane…
Blic pre 11 sati
Voditeljka Dušica Jakovljević vodila je sinoć finale "Farme 8", u kojem je pobedio Kristijan Golubović. Ostala je u šoku kad je videla stajling nekadašnje policijske inspektorke Ljiljane Lili Stevanović, koja je bila u kratkoj haljini sa izrezima i… »
Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8": Imao više glasova od Pece i osvojio 20.000 evra (video)
Blic pre 16 sati
Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8". U finale "Farme 8" plasiralo se šest učesnika, a za prvo mesto su se borili Peca Lazić i Kristijan Golubović. Oni su sa imanja ispraćeni uz trubače, a Peca je uz muziku slomio čašu. Kristijan je osvojio nagradu… »
Ovo niko nije očekivao! Veliki favorit ispao sa Farme, samo još njih dvojica su ostali! (foto)
Alo pre 17 sati
U najužem izboru za pobednika ostali su Kristijan Golubović i Predrag Lazić Peca. Boža Džons završio je takmičenje u finalu osme sezone Farme na trećem mestu, čime je zvanično ispao iz trke za glavnu nagradu. - Idemo, pozdrav ljudi - rekao je Boža i… »
Pobednik farme je Kristijan Golubović! Osvojio glavnu nagradu, Peca zauzeo drugo mesto
Alo pre 17 sati
Kristijan zauzeo prvo mesto. Na osnovu glasova publike, pobednik osme sezone rijalitija Farma je Kristijan Golubović, koji je osvojio prvo mesto i glavnu nagradu u iznosu od 20.000 evra. Drugo mesto pripalo je Predragu Laziću Peci, koji je takođe osvojio… »
Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 17 sati
Jedan od najgledanijih rijaliti šoua Farma koji se mesecima prikazivao na Pinku, večeras je zvanično završen. Odlukom glasova publike, pobednik rijalitija "Farmeri" je Kristijan Golubović, dok je Predrag Lazić Peca osvojio visoko drugo mesto! U finalu je… »
Ognjen Ravić osvojio četvrto mesto: Ispao u finalu Farme 8: "Čeka me Elena", na imanju su ostala još samo njih trojica (foto)…
Blic pre 18 sati
Ognjen Ravić ispao je u finalu "Farme 8" i osvojio četvrto mesto. - Hvala svima! Bilo je odlično, zadovoljan sam. Čeka me Elena - rekao je Ognjen po napuštanju rijalitija "Farma 8". - Majka mi je tu, dva drugara, sestra. Presrećan sam što sam ovde, što… »
Jelena Golubović otkrila šta je muž uradio za nju: "Ne pričam to inače, al' sad Moram", u finalu Farme 8 otkrila da puca na…
Blic pre 20 sati
Rijaliti učesnica Jelena Golubović došla je večeras na finale "Farme 8". Jelena je bila odlično raspoložena, pa je sa osmehom na licu pozirala fotografima, a malo potom je pričala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju "Farme 8". - Moram da kažem… »
Vesti dana »

Blokade u centru Beograda - studenti koji žele da uče ispred Skupštine, "Pobunjeni univerzitet" ispred Vlade
RTS pre 5 satijoš 20 povezanih

"Dolazim da pokažem solidarnost": Makron stigao na Grenland: Sastaće se sa zvaničnicima, na stolu ove 4 teme
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih

Oglasio se Tramp i pomenuo Kosovo i Metohiju: Zaustavio sam taj rat, tako ću i sad sa Iranom i Izraelom
B92 pre 18 minutajoš 128 povezanih

Zavijaju sirene; Oglasila se vojska: Počelo je, ispalili smo rekordan broj raketa VIDEO
B92 pre 53 minutajoš 19 povezanih