Povezane vesti

“Ovo nije Đoković kojeg ja poznajem”

“Ovo nije Đoković kojeg ja poznajem”

Vesti online pre 9 sati
Nakon što je završio nastup na Rolan Garosu, gde je u polufinalu poražen od Janika Sinera, najbolji srpski teniser Novak Đoković okrenuo se odmoru i pripremama za Vimbldon. Đoković trenutno vreme provodi na relaciji Srbija-Grčka, odakle će se u narednim… »
Novak otkrio do kada će igrati tenis! Đokovićeve reči odjekuju planetom: "Jedino što me sada motiviše..."

Novak otkrio do kada će igrati tenis! Đokovićeve reči odjekuju planetom: "Jedino što me sada motiviše..."

Kurir pre 13 sati
Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, a i pored toga što se nalazi u poznim igračkim godinama, on je i dalje u samom vrhu. Bori se Nole sa daleko mlađim teniserima od sebe, pobeđuje ih često, ali se godine osećaju, pa više… »
"Novak je prihvatio dominaciju Sinera, nije do tenisa": Žestoka prozivka najpoznatijeg teniskog trenera

"Novak je prihvatio dominaciju Sinera, nije do tenisa": Žestoka prozivka najpoznatijeg teniskog trenera

Mondo pre 15 sati
Najpoznatiji teniski trener današnjice Patrik Muratoglu je ozbiljno isprozivao Novaka Đokovića. Novak Đoković je na Rolan Garosu sa 38 godina stigao do polufinala, ali od tada ne prestaju kritike. Sada se ponovo oglasio Patrik Muratoglu koji je istakao… »
Novak Đoković rekao kada planira da ide u penziju: "Jedino što mi je sada na umu i što me motiviše je..."

Novak Đoković rekao kada planira da ide u penziju: "Jedino što mi je sada na umu i što me motiviše je..."

Telegraf pre 15 sati
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković polako ali sigurno se posle priprema za naredne izazove ovog leta, a prvi među njima je Vimbldon, koji je tu odmah iza ugla, za tačno dve sedmice. Može se reći da je srpski as do sada u karijeri osvojio sve što je… »
„Više nije reč o tenisu“: Čuveni trener zagrmeo zbog Đokovića

„Više nije reč o tenisu“: Čuveni trener zagrmeo zbog Đokovića

Nova pre 17 sati
Zbog čega Novak Đoković još uvek nije osvojio 25. grend slem? Odgovor je pokušao da da čuveni trener - Patrik Muratoglu. Đoković trenutno ima 24 osvojene titule grend slem titule, a poslednji put je najvažniji trofej podigao 2023. godine na US Openu… »
"Više nije reč o tenisu! To nije Novak kakvog poznajem..." Čuveni teniski trener digao glas zbog Đokovića!

"Više nije reč o tenisu! To nije Novak kakvog poznajem..." Čuveni teniski trener digao glas zbog Đokovića!

Kurir pre 17 sati
Novak Đoković definitivno spada u red najboljih tenisera u istoriji ovog sporta. Po mnogima je čak Novak i najbolji i nema dileme da je obeležio čitavu jednu eru tenisa. I dalje Đoković igra na vrhunskom nivou, ali mu malo nedostaje da pored tenisera… »
"Više nije reč o tenisu - ovo nije Đoković koga poznajem!"

"Više nije reč o tenisu - ovo nije Đoković koga poznajem!"

B92 pre 17 sati
Patrik Muratoglu je pokušao da objasni šta to nedostaje Novaku Đokoviću da dođe do 25. grend slem trofeja. Nakon što je završio nastup na Rolan Garosu, gde je u polufinalu poražen od Janika Sinera, najbolji srpski teniser Novak Đoković okrenuo se odmoru… »
Čuveni teniski trener objasnio: "Evo zbog čega Novak Đoković i dalje nije osvojio 25. Grend slem"

Čuveni teniski trener objasnio: "Evo zbog čega Novak Đoković i dalje nije osvojio 25. Grend slem"

Telegraf pre 18 sati
Posle polufinala Rolan Garosa, najbolji srpski teniser, Novak Đoković posvetio se odmoru i pripremi za naredni Grend slem - Vimbldon, koji je gotovo odmah iza ugla. Naš as je vreme rešio da provede, kako u Srbiji, tako i u Grčkoj, odakle će se zaputiti… »

Vesti dana »