Повезане вести

“Ово није Ђоковић којег ја познајем”

“Ово није Ђоковић којег ја познајем”

Вести онлине 15.06.2025
Након што је завршио наступ на Ролан Гаросу, где је у полуфиналу поражен од Јаника Синера, најбољи српски тенисер Новак Ђоковић окренуо се одмору и припремама за Вимблдон. Ђоковић тренутно време проводи на релацији Србија-Грчка… »
Новак открио до када ће играти тенис! Ђоковићеве речи одјекују планетом: "Једино што ме сада мотивише..."

Новак открио до када ће играти тенис! Ђоковићеве речи одјекују планетом: "Једино што ме сада мотивише..."

Курир 15.06.2025
Новак Ђоковић један је од најбољих тенисера у историји овог спорта, а и поред тога што се налази у позним играчким годинама, он је и даље у самом врху. Бори се Ноле са далеко млађим тенисерима од себе, побеђује их често, али се… »
"Новак је прихватио доминацију Синера, није до тениса": Жестока прозивка најпознатијег тениског тренера

"Новак је прихватио доминацију Синера, није до тениса": Жестока прозивка најпознатијег тениског тренера

Мондо 15.06.2025
Најпознатији тениски тренер данашњице Патрик Муратоглу је озбиљно испрозивао Новака Ђоковића. Новак Ђоковић је на Ролан Гаросу са 38 година стигао до полуфинала, али од тада не престају критике. Сада се поново огласио Патрик… »
Новак Ђоковић рекао када планира да иде у пензију: "Једино што ми је сада на уму и што ме мотивише је..."

Новак Ђоковић рекао када планира да иде у пензију: "Једино што ми је сада на уму и што ме мотивише је..."

Телеграф 15.06.2025
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић полако али сигурно се после припрема за наредне изазове овог лета, а први међу њима је Вимблдон, који је ту одмах иза угла, за тачно две седмице. Може се рећи да је српски ас до сада у… »
„Више није реч о тенису“: Чувени тренер загрмео због Ђоковића

„Више није реч о тенису“: Чувени тренер загрмео због Ђоковића

Нова 15.06.2025
Због чега Новак Ђоковић још увек није освојио 25. гренд слем? Одговор је покушао да да чувени тренер - Патрик Муратоглу. Ђоковић тренутно има 24 освојене титуле гренд слем титуле, а последњи пут је најважнији трофеј подигао… »
"Више није реч о тенису! То није Новак каквог познајем..." Чувени тениски тренер дигао глас због Ђоковића!

"Више није реч о тенису! То није Новак каквог познајем..." Чувени тениски тренер дигао глас због Ђоковића!

Курир 15.06.2025
Новак Ђоковић дефинитивно спада у ред најбољих тенисера у историји овог спорта. По многима је чак Новак и најбољи и нема дилеме да је обележио читаву једну еру тениса. И даље Ђоковић игра на врхунском нивоу, али му мало… »
"Више није реч о тенису - ово није Ђоковић кога познајем!"

"Више није реч о тенису - ово није Ђоковић кога познајем!"

Б92 15.06.2025
Патрик Муратоглу је покушао да објасни шта то недостаје Новаку Ђоковићу да дође до 25. гренд слем трофеја. Након што је завршио наступ на Ролан Гаросу, где је у полуфиналу поражен од Јаника Синера, најбољи српски тенисер Новак… »
Чувени тениски тренер објаснио: "Ево због чега Новак Ђоковић и даље није освојио 25. Гренд слем"

Чувени тениски тренер објаснио: "Ево због чега Новак Ђоковић и даље није освојио 25. Гренд слем"

Телеграф 15.06.2025
После полуфинала Ролан Гароса, најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић посветио се одмору и припреми за наредни Гренд слем - Вимблдон, који је готово одмах иза угла. Наш ас је време решио да проведе, како у Србији, тако и у… »

Вести дана »