Povezane vesti
Ministarka Mesarović pozvala mlade preduzetnike da iskoriste podršku države
Politika 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Krediti za mlade preduzetnike
RTK 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. Kako je navela, paralelno sa paketom pomoći subvencionisanja… »
"Inicijativa potekla od predsednika Vučića": Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku…
Kurir 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. - Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku države
Euronews 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarovićeva izjavila je danas da država snažno podržava mlade, pozvavši ih da se prijave na razne konkurse i iskoriste tu podršku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mladi da iskoriste ovu podršku države Stiže nova pomoć na inicijativu predsednika Vučića
Alo 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podrsku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku države
Telegraf 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podrsku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Vesti dana »
Francuska preživela ‘mračne veštine’ Paragvajaca, Mbape nastavlja poteru za Mesijem
Danas pre 14 minutajoš 25 povezanih
Pretežno sunčano i prijatno toplo: Temperatura do 30 stepeni, ponegde moguća kratkotrajna kiša
Glas Zaječara pre 24 minutajoš 16 povezanih
(Fotogalerija) Tramp sa porodicom na proslavi Dana nezavisnosti SAD! "Američki san se vratio, a najbolje tek dolazi" Govorio je pred 150.000 ljudi! (video)
Kurir pre 39 minutajoš 15 povezanih
Izrael rasporedio "Gvozdenu kupolu" u Emiratima: Isplivale šokantne informacije tokom početka rata sa Iranom
Večernje novosti pre 19 minutajoš 14 povezanih
Zelenski neće u Moskvu, Putin ne ide u Konstantinovku; da li su SAD ključni faktor za okončanje sukoba
RTS pre 44 minutajoš 12 povezanih