Povezane vesti
Ministarka Mesarović pozvala mlade preduzetnike da iskoriste podršku države
Politika 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Krediti za mlade preduzetnike
RTK 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. Kako je navela, paralelno sa paketom pomoći subvencionisanja… »
"Inicijativa potekla od predsednika Vučića": Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku…
Kurir 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. - Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku države
Euronews 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarovićeva izjavila je danas da država snažno podržava mlade, pozvavši ih da se prijave na razne konkurse i iskoriste tu podršku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mladi da iskoriste ovu podršku države Stiže nova pomoć na inicijativu predsednika Vučića
Alo 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podrsku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku države
Telegraf 15.06.2025
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podrsku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena u Novom Pazaru zbog navodnog napada na policiju
Beta pre 2 minutajoš 41 povezana

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Pirotski studenti u blokadi i zborovi građana sinoć podržali studente u Novom Pazaru. Negodovalo se ispred prostorija Srpske napredne stranke!
Plus online pre 2 satajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 18 povezanih