Повезане вести

Министарка Месаровић позвала младе предузетнике да искористе подршку државе

Министарка Месаровић позвала младе предузетнике да искористе подршку државе

Политика 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подршку. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »
Кредити за младе предузетнике

Кредити за младе предузетнике

РТК 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подршку. Како је навела, паралелно са пакетом… »
"Иницијатива потекла од председника Вучића": Месаровић позвала младе предузетнике да се јаве на конкурс и искористе подршку…

"Иницијатива потекла од председника Вучића": Месаровић позвала младе предузетнике да се јаве на конкурс и искористе подршку…

Курир 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подршку. - Ми тренутно имамо актуелну… »
Месаровић позвала младе предузетнике да се јаве на конкурс и искористе подршку државе

Месаровић позвала младе предузетнике да се јаве на конкурс и искористе подршку државе

Еуроневс 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровићева изјавила је данас да држава снажно подржава младе, позвавши их да се пријаве на разне конкурсе и искористе ту подршку. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »
Млади да искористе ову подршку државе Стиже нова помоћ на иницијативу председника Вучића

Млади да искористе ову подршку државе Стиже нова помоћ на иницијативу председника Вучића

Ало 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подрску. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »

Телеграф 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подрску. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »

Вести дана »