Повезане вести
Министарка Месаровић позвала младе предузетнике да искористе подршку државе
Политика 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подршку. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »
Кредити за младе предузетнике
РТК 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подршку. Како је навела, паралелно са пакетом… »
"Иницијатива потекла од председника Вучића": Месаровић позвала младе предузетнике да се јаве на конкурс и искористе подршку…
Курир 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подршку. - Ми тренутно имамо актуелну… »
Месаровић позвала младе предузетнике да се јаве на конкурс и искористе подршку државе
Еуроневс 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровићева изјавила је данас да држава снажно подржава младе, позвавши их да се пријаве на разне конкурсе и искористе ту подршку. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »
Млади да искористе ову подршку државе Стиже нова помоћ на иницијативу председника Вучића
Ало 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подрску. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »
Месаровић позвала младе предузетнике да се јаве на конкурс и искористе подршку државе
Телеграф 15.06.2025
Потпредседница Владе Србије и министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је данас да држава снажно подржава младе, које је позвала да се пријаве на разне конкурсе и искористе ову подрску. "Ми тренутно имамо актуелну кредитну… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
РТВ пре 40 минутајош 30 повезаних
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 1 сатјош 51 повезана