Povezane vesti
Ministarka Mesarović pozvala mlade preduzetnike da iskoriste podršku države
Politika pre 10 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Krediti za mlade preduzetnike
RTK pre 12 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. Kako je navela, paralelno sa paketom pomoći subvencionisanja… »
"Inicijativa potekla od predsednika Vučića": Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku…
Kurir pre 15 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podršku. - Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku države
Euronews pre 17 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarovićeva izjavila je danas da država snažno podržava mlade, pozvavši ih da se prijave na razne konkurse i iskoriste tu podršku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mladi da iskoriste ovu podršku države Stiže nova pomoć na inicijativu predsednika Vučića
Alo pre 17 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podrsku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Mesarović pozvala mlade preduzetnike da se jave na konkurs i iskoriste podršku države
Telegraf pre 17 sati
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović izjavila je danas da država snažno podržava mlade, koje je pozvala da se prijave na razne konkurse i iskoriste ovu podrsku. "Mi trenutno imamo aktuelnu kreditnu liniju za mlade… »
Vesti dana »

Ivana Španović zauzela deseto mesto na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu
Danas pre 7 satijoš 2 povezane